تن‌فروشی رسمی زنان کره جنوبی برای تقویت روحیه نظامیان آمریکایی

جمهوری کره ضمن اداره شهرک‌های واقع در نزدیکی پایگاه های نظامی آمریکایی، با ترویج فحشا، این سیاست را برای تقویت اتحاد نظامی و تضمین جریان درآمد ارز خارجی لازم می داند.

جمهوری کره ضمن اداره شهرک‌های واقع در نزدیکی پایگاه های نظامی آمریکایی، با ترویج فحشا، این سیاست را برای تقویت اتحاد نظامی و تضمین جریان درآمد ارز خارجی لازم می داند.
سرویس جهان مشرق- سال‌هاست که از سال ۱۹۵۰ تا کنون، دختران و زنان‌ فقیر کره‌ای با تطمیع دولت‌های مختلف کره جنوبی اقدام به تن‌فروشی به نظامیان آمریکایی مستقر در کره جنوبی می‌کنند و از آن‌ها بهره‌برداری شده و در آخر، پس از سال‌ها خدمت به دولت و ارزآوری، بدون هر گونه حمایت، به حال خود رها می‌شوند. حال پس از سال‌ها، تعداد قابل توجهی از این زنان اقدام به شکایت از دولت کره جنوبی کرده و دادگاه عالی به نفع آن‌ها رای داده است. هرچند که به نظر می‌رسد که دولت کره جنوبی -حتی با وجود فشارهای جدید- همچنان به این سیاست خود ادامه دهد.

خبرگزاری اسپوتنیک در گزارش جدید خود آورد: چندی پیش، در پی شکایت زنان کره‌ای از دولت کره جنوبی، دادگاه عالی سئول، دولت کره جنوبی را به دلیل دخالت در حق تعیین سرنوشت جنسی زنان کره‌ای و ابزار قرار دادن آن‌ها، به نقض تعهدات و احترام به حقوق فردی متهم کرد و در خصوص پرداخت غرامت به ۱۱۷ زن به خاطر آسیب تصمیم گرفت. طبق این حکم، از بین ۱۱۷ زن شاکی، به ۷۴ نفر غرامت ۷ میلیون وان معادل با ۶۴۵۰ دلار آمریکا و به مابقی، ۳ میلیون وان معادل ۲۷۶۰ دلار آمریکا تعلق خواهد گرفت. قابل توجه است که دادخواست این زنان در دادگاه بدوی که یک دادگاه منطقه‌ای به ریاست سه قاضی بود، رد شده بود و در دادگاه تجدیدنظر مورد پذیرش واقع گردید. قاضی «جئون جی وُن» پس از صدور حکم اعلام کرد که این رویکرد دولت کره جنوبی، نقض کامل حقوق بشر بوده و هرگز دیگر نباید تکرار شود.

بر اساس اسناد رسمی وزارت بهداشت کره جنوبی، دولت به صورت فعالانه از دختران و زنان ساکن در نزدیکی پایگاه‌های نظامی آمریکایی -و بالاخص زنان فقیر- خواسته بود که در شهرک‌های نظامی مشهور به «گیجیکُن» به نظامیان آمریکایی «خدمات مودبانه» ارائه دهند. یعنی عملا به فحشا بپردازند تا نظامیان خارجی استراحت کرده و به راحتی از خدمات زنان بهره بگیرند. شهرک‌های اطراف پایگاه‌ها با قصد و هدف جابه‌جایی زنان برای خدمات تشکیل شده بود تا روحیه نظامی سربازان خارجی برای حمایت از اتحاد نظامی تقویت شود. ضمنا جمهوری کره فعالانه فحشا را بسط داده و با توسعه زیرساخت‌های لازم دختران را برای تن فروشی به ازای دریافت ارز خارجی تربیت کرده است. این برای اولین مرتبه است که دولت کره مسئولیت فحشا در مناطق مسکونی نزدیک پایگاه های آمریکایی را می پذیرد. دولت کره جنوبی، در کمال تعجب و با صراحت کامل این عمل را «تعالیم میهن‌پرستانه» معرفی کرده و تن‌فروشی آن‌ها در قبال دریافت ارز را «میهن‌پرستی واقعی» نامیده است.


این افراد پس از ابتلا به این عوارض، تحت درمان در قرنطینه با پنی‌سیلین‌های قوی قرار می‌گیرند که می‌تواند به شدت موجب عوارض جانبی گردد و کاملا در مغایرت با قانون پیشگیری از بیماری‌های مقاربتی مصوبه ۱۹۷۷ است. بسیاری از زنان گفته‌اند که آن‌ها را در اختیار کلوپ‌های شبانه قرار می‌دادند و هر بار که قصد فرار داشتند، آدم‌های صاحب کلوپ آن را می‌گرفتند و به عنوان تنبیه به کلوپ دیگر می‌فروختند. از سوی دیگر، دولت کره جنوبی کلینیک‌هایی را برای آن‌ها تهیه دیده بود که از بیشتر نامتخصصین در آن‌ها یافت می‌شدند و نسبت به بیماری‌های قابل انتقال این زنان، بی‌تفاوت بودند. در کتاب «سکس در میان بیگانگان» نوشته دکتر «کتی مون» از اندیشکده بروکینگز به طور مفصل به قضیه روسپی‌گری اجباری برای نظامیان آمریکایی مستقر در کره جنوبی پرداخته است.

طبق ادعای «دانا هیوز» -محقق دانشگاه «رُود آیلند» آمریکا- پرورش روسپی‌های کره‌ای برای نظامیان آمریکا از سال ۱۹۵۰ که کره جنوبی تبدیل به پایگاه حضور آمریکا شد، کلید خورد و تا سال ۲۰۰۷، جمعا طی ۵۷ سال، نزدیک به یک میلیون زن در خدمت پایگاه‌های نظامی آمریکا در این کشور بودند. برخی از این زنان، تبدیل به روسپی شدند و البته جزو پست‌ترین طبقات در روسپی‌گری بودند. بی‌بی‌سی در گزارشی که در سال ۲۰۱۴ ارائه داد، خبر از شکایت ۱۲۰ زن از دولت کره جنوبی داد که مدعی بودند دولت کره جنوبی از آن‌ها به عنوان روسپی نظامیان آمریکا استفاده کرده و اکنون که سن‌شان بالا رفته، آن‌ها را در فقر به حال خود واگذاشته است. در ادامه این گزارش، «استفن ایوانز» به سراغ چند تن از این زنان رفته و آن‌ها این سوال را مطرح کرده‌اند که چطور است که وقتی در خدمت افسران و سربازان آمریکایی بودند به آن‌ها لقب میهن‌پرست اعطا شده بود و اکنون همچون یک تکه زباله با آن‌ها برخورد می‌شود؟

نیویورک تایمز در گزارش ۲۰ ژانویه ۲۰۱۷ خود آورد: این زنان مدعی هستند که هیچ اجباری در ارائه خدمات به سربازان آمریکایی وجود نداشته اما آن‌ها به شدت مورد تطمیع دولت کره جنوبی قرار گرفته‌اند و پس از مدتی که از آن‌ها به شدت سوء استفاده شده و به هیچ یک از وعده‌ها عمل نشده، بی‌پناه و فقیر و درگیر بیماری‌های مقاربتی به حال خود واگذاشته شده‌اند. آن‌ها خود را بی‌پناه و فریب‌خورده و مستاصل می‌دانند؛ کسانی که مقامات کره جنوبی طی این سال‌ها از آن‌ها پول به جیب زدند و دائما به آن‌ها می‌گفتند که «شما میهن پرستید». بسیاری از صاحبنظران معتقدند که پیوسته این ترس در کره جنوبی وجود دارد که کره‌ای‌ها در مقابل کره شمالی، نیاز به حضور آمریکا در این کشور دارند. هم‌اکنون، به دلیل تسری و گسترش بیماری‌های مقاربتی در میان سربازان آمریکایی در کره جنوبی، ارتش آمریکا سخت‌گیری بیشتری را در قبال روابط جنسی نیروهایش با زنان کره‌ای اعمال کرده است. این روزنامه به نقل از یکی از زنان قربانی نظامیان آمریکایی مستقر در کره جنوبی آورده است که مقامات کره جنوبی هیچ توجهی به بیماری‌های این افرا نمی‌کنند و فقط اگر مبتلا به بیماری‌های آمیزشی شوند، آن هم برای خاطر حفظ سلامت نیروهای نظامی آمریکایی، آن‌ها را به کلینیک می‌برند.

«ها جو هی» یکی از زبده‌ترین وکلای کره جنوبی و عضو «کانون وکلای جامعه دموکراتیک» که وکالت این پرونده را بر عهده گرفته و در پرونده‌هایی چون آلودگی هوا توسط پایگاه‌های نظامی آمریکا و قتل توسط نیروهای آمریکایی توانست به نفع کره‌ای پیروز قضیه باشد، به خبرگزاری اسپوتنیک گفته که تا زمانه اعاده حق به نفع مردم کره و محکوم کردن دولت کره جنوبی از پای نخواهد نشست.
ارسال نظر