تفاوت نرخ فروش گوشت چرخ شده به دلیل کیفیت است
رییس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمزدر پاسخ به اینکه «چرا در برخی از مغازه ها، نرخ فروش گوشت چرخ شده متفاوت است» گفت: این به دلیل کیفیت گوشت چرخ شده است، به عنوان مثال عدهای قلوه درون گوشت چرخ شده میریزند که قیمت را کاهش و عدهای سردست در گوشت چرخ شده میریزند که منجر به افزایش قیمت میشود.
رییس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمزدر پاسخ به اینکه «چرا در برخی از مغازه ها، نرخ فروش گوشت چرخ شده متفاوت است» گفت: این به دلیل کیفیت گوشت چرخ شده است، به عنوان مثال عدهای قلوه درون گوشت چرخ شده میریزند که قیمت را کاهش و عدهای سردست در گوشت چرخ شده میریزند که منجر به افزایش قیمت میشود.
رضا انصاری در گفت و گو با ایمنا، اضافه کرد: به مردم توصیه میکنیم از امروز به فکر تهیه گوشت باشند و این موضوع را به روزهای پایانی سال به دلیل احتمال افزایش قیمت و کاهش کیفیت گوشت، واگذار نکنند.
وی در پاسخ به اینکه «چرا در برخی از مغازه ها، نرخ فروش گوشت چرخ شده متفاوت است» گفت: این به دلیل کیفیت گوشت چرخ شده است، به عنوان مثال عدهای قلوه درون گوشت چرخ شده میریزند که قیمت را کاهش و عدهای سردست در گوشت چرخ شده میریزند که منجر به افزایش قیمت میشود.
رییس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز اضافه کرد: تمامی قیمت ها و کیفیت محصولات تحت تظارت های دائمی اصناف قرار دارد و فروشندگان ملزم هستند لیست قیمت ها را بر اساس نوع فروش، در تابلو قید کنند.
انصاری ابراز امیدواری کرد: با توجه به افزایش تولیدات گوشت گوسفندی پس از آغاز سال جدید قیمت این محصول کاهش یابد. وی اظهار کرد: قیمت هر کیلو گوشت چرخ کرده مخلوط (بره و گوساله) باید بین ۴۰ الی ۴۵ تومان، گوشت گوسفندی ۴۳ تومان (با دنبه)، گوساله ۴۰ الی ۴۱ هزار تومان، شتر ۴۵ و گوشت شتر همراه با کوهان ۳۸ الی ۴۰ تومان است.