وعده مسئولان برای راه‌اندازی کامل پلی‌اکریل باز هم عملیاتی نشد

دبیر شورای اسلامی کار پلی‌اکریل با بیان اینکه کارخانه اکریلیک ۱ و ۲ و نیز پلی‌استر هنوز راه‌اندازی نشده است، گفت: کارگران پلی‌اکریل در روزهای پایانی سال هم‌چنان چشم امید به دست مسئولان دلسوز دارند.

دبیر شورای اسلامی کار پلی‌اکریل با بیان اینکه کارخانه اکریلیک ۱ و ۲ و نیز پلی‌استر هنوز راه‌اندازی نشده است، گفت: کارگران پلی‌اکریل در روزهای پایانی سال هم‌چنان چشم امید به دست مسئولان دلسوز دارند.
علی خرمی در گفت‌وگو با تسنیم ،درباره آخرین وضعیت پلی‌اکریل اظهار داشت: کارگران پلی‌اکریل در روزهای پایانی سال هم‌چنان چشم امید به دست مسئولان دلسوز دارند تا این صنعت عظیم و مادر نساجی ایران در سال 97 بعد از گذشت بیش از 4سال تعیین تکلیف شود و به چرخه تولید بازگردد، چرا که کارگران ستم‌دیده دیگر توان تحمل این وضعیت را ندارند.
وی افزود: در این چند ساله هروقت روزنه امیدی برای تولید پلی اکریل و پرسنل پدیدار می‌شود بلافاصله اتفاقاتی رخ می‌دهد که کام کارگران تلخ شده و روزنه‌های امید به نا‌امیدی تبدیل می‌شود.
دبیر شورای اسلامی کار پلی‌اکریل تصریح کرد: پلی‌اکریل برای داشتن دوام در کارخانجات اکریلیک نیاز به 4500 تن مواد اولیه AN در ماه دارد در حالی که بعد از 4 ماه فقط 2000 تن خریداری شده، آن هم بعد از گذشت یک ماه هنوز ترخیص نشده است.
وی با بیان اینکه در قسمت پلی‌استر نیز با توجه به تأمین مواد اولیه به صورت اعتباری تولید به صورت مقطعی انجام شده است، گفت: کارگران مظلوم پلی‌اکریل به امید کمک به این صنعت ملی از 6ماه تا یک سال از مزایای بیمه بیکاری استفاده کردند تا شرکت طبق برنامه‌های ارائه شده جانی تازه بگیرد ولی این اتفاق تاکنون رخ نداده و کارگران هم‌چنان امید واهی دارند که پلی‌اکریل دوباره به رونق برسد که البته این اتفاق خیلی هم دور از دسترس نیست.
خرمی بیان کرد: دریافتی پرسنل داخل کارخانه پلی‌اکریل در دی‌ماه 80 درصد حقوق بوده است و حدود 300 نفر از پرسنل حقوق بهمن‌ماه را خیلی کمتر از 80 درصد دریافت کرده‌اند.
وی خاطرنشان کرد: مبالغ مختلفی هم بسته به حضور افراد در کارخانه به‌صورت علی‌الحساب از 250 هزار تا 1.5 میلیون تومان در کارت‌های اعتباری شارژ شده که پرسنل بتوانند در روزهای پایانی سال و عیدنوروز از آن استفاده کنند.
دبیر شورای اسلامی کار پلی‌اکریل با بیان اینکه تعداد 300 نفر از پرسنل هم‌چنان از مزایای بیمه بیکاری استفاده می‌کنند، ادامه داد: از مسئولان دلسوز عاجزانه درخواست داریم بعد از گذشت بیش از 4 سال به فریاد این صنعت ملی و کارگران مظلوم این واحد تولیدی برسند که کارگران نه تنها در لقمه نان درمانده شده‌اند بلکه بنیان خانواده آن‌ها در حال فروپاشی است.
خرمی با بیان اینکه کارخانه اکریلیک 1 و 2 و نیز پلی‌استر هنوز راه‌اندازی نشده است، اضافه کرد: تعدادی از پرسنل از 6 ماه تا یکسال برای دریافت بیمه بیکاری مراجعه کردند تا مواد به این کارخانه‌ها برسد و راه‌اندازی شوند اما با اینکه زمان زیادی از وعده راه‌ندازی این کارخانه‌ها می‌گذرد هنوز راه‌اندازی نشده‌اند.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار