اقدامات احمدی‌نژاد و یارانش با آمریکا و اسرائیل یکی است

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به پرسشی درباره فضاسازی که توسط رئیس دولت نهم و دهم و یارانش انجام می‌گیرد، گفت: بخشی از کاری که صورت می‌گیرد ۱۰۰ درصد همراهی با دشمن است، عمل آن‌ها با عمل شیطان بزرگ و رژیم صهیونیستی یکی است تا کار دستگاه قضایی مختل شود.

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به پرسشی درباره فضاسازی که توسط رئیس دولت نهم و دهم و یارانش انجام می‌گیرد، گفت: بخشی از کاری که صورت می‌گیرد ۱۰۰ درصد همراهی با دشمن است، عمل آن‌ها با عمل شیطان بزرگ و رژیم صهیونیستی یکی است تا کار دستگاه قضایی مختل شود.
به گزارش تسنیم، غلامحسین محسنی‌اژه‌ای پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اصفهان با تبریک فرارسیدن ماه رجب اظهار داشت: نشست امروز با سایر نشست‌ها قدری تفاوت خواهد داشت. ما در رابطه با آب در کل کشور مسائلی داریم؛ متأسفانه خشکسالی هست و برخی از استان‌ها در کشور با یک خشکسالی طولانی مواجه هستند که از آن جمله استان اصفهان است.
سخنگوی قوه قضائیه بیان کرد: امروز تعدادی از مردم استان اصفهان با مشکلات کمبود آب دست و پنجه نرم می‌کنند، در جلسه‌ای که هفته گذشته سران قوا تشکیل دادند به این مسئله نیز پرداختند، باید دید چه اقدام عاجل و مؤثری را در این مسئله می‌توان انجام داد.
وی تأکید کرد: با همراهی و همکاری همه مسئولان و اصحاب رسانه چه اقدامات فوق‌العاده و میانبری را می‌توان انجام داد؛ برنامه‌های میان و بلند‌مدت را می‌توان انجام داد ولی باید بررسی اقدامات فوری را در این زمینه انجام داد.
محسنی‌اژه‌ای با ابراز اینکه کشاورزان سه کار توأمان را در حال انجام و تلاش هستند، اظهار داشت: کشاورزان باید مطلب و مشکل خود را به‌درستی تبیین کنند، مشکلات خود را به گوش مسئولان برسانند و سوم اینکه نباید کسی از مطالبه به‌حق آن‌ها سوء استفاده کند و اصل مطلب حق آن‌ها را مخدوش کند. باید در زمینه رفع مشکل در حدی که ممکن است اقداماتی را انجام دهیم، علاقه داشتم از نزدیک مسائل را هم از زبان مردم و هم مسئولان بشنوم.
وی با تصریح به اینکه کسانی که به هر دلیلی به زندان می‌افتند زمان‌شان نباید به‌بطالت هدر رود، افزود: بیکاری در زندان، خود عامل فساد است و بر زندانی فشار وارد می‌کند. از بنیاد تعاون و مسئولان آن صمیمانه تشکر می‌کنم و خطاب به آن‌ها عنوان می‌کنم که این اقدامات را هر مقدار که امکان هست توسعه دهند، خواهان آن هستیم که هیچ زندانی نداشته باشیم؛ البته باید تلاش شود تا زمانی که زندانی وجود دارد زمان آن به‌بطالت سپری نشود و ان‌شاءالله یک زندانی بیکار هم نداشته باشیم.
محسنی‌اژه‌ای ادامه داد: با فرهنگسازی‌های صورت‌گرفته، می‌توان چند نوع قرارداد با بخش خصوصی داشته باشیم، برای عده‌ای از زندانیان به‌دلایلی امکان خارج‌شدن از زندان وجود ندارد، بنابراین باید زمینه‌ای برای کار زندانیان در زندان فراهم شود، عده‌ای دیگر نیز الزاماً لازم نیست در زندان مشغول باشند و می‌توانند خارج از زندان نیز مشغول به کار شوند.
سخنگوی قوه قضائیه با بیان اینکه البته این مسائل ایده است و جای کار روی آن وجود دارد، گفت: از مردم و کسانی هم که خیرخواه هستند خواستاریم مددجویان را یاری کنند.
محسنی‌اژه‌ای گفت: کسی که به‌عنوان طرف دعوا در دستگاه قضایی حاضر می‌شود خود از مسائلی آگاه است، دستگاه قضایی در ابتدای امر از وی طلب مستندات یا شاهدی را می‌کند، او خود را محق می‌داند ولی بعضاً نمی‌توانند حق خود را ثابت کنند؛ شرکت‌های لیزینگی، هرمی، تعاونی‌های اعتباری و ... از موارد شایع در کشور است.
وی با یادآوری اینکه مالباخته در ابتدا مال خود را خواستار است، تصریح کرد: قوه قضاییه تعقیب، بازداشت، انجام تحقیقات، صدور حکم و پیگیری اجرای حکم آن را می‌تواند انجام دهد ولی پولی ندارد که پرداخت کند؛ بنابراین از دستگاه و نهادهای مختلف برای پیگیری مسائل یاری می‌گیرد، تعداد شکات برخی پرونده‌ها 10، 20 هزار تا یک‌میلیون و 250 هزار نفر هست، مانند ثامن‌الحجج که یک میلیون و 250 هزار شاکی داشت، به‌دلیل اینکه نمی‌توانستند دیون مردم را پرداخت کنند موجب نارضایتی آن‌ها شده‌اند.
سخنگوی قوه قضائیه تأکید کرد: کسانی که طرف قوه قضائیه هستند گاهی وقت‌ها چون محکوم شده‌اند ناراضی هستند و برخی مواقع پا را فراتر گذاشته و بی انصافی کرده و طلبکار می‌شوند.
‌محسنی‌اژه‌ای با بیان اینکه برای سال 97 از مجموعه نیروهای ستادی و روسای دادگستری خواسته شده بررسی کنند که بر اساس تکالیفی که قانون برای آن‌ها ایجاد کرده چه مقدار بودجه نیاز دارند، اظهار داشت: بر‌اساس بررسی‌ها مشخص شد برای سال آینده حداقل بودجه مورد نیاز برای انجام تکالیف بیش از 23 هزار میلیارد تومان است ولی دولت حدود 8 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته بوده است.
وی با اشاره به برخی از اولویت‌ها در سال 97، ابراز داشت: هر اقدامی که قوه قضاییه می‌تواند مستقیم یا غیرمستقیم انجام دهد برای تولید، اشتغال، سرمایه گذاری بیشتر و تأمین امنیت سرمایه گذاری در سال 96 انجام شده و گزارش‌های بسیار خوبی در این زمینه آمده است و این برنامه جزء اولویت‌های سال 97 نیز هست.
سخنگوی قوه قضائیه مبارزه با قاچاق را از دیگر اولویت‌های سال 97 دستگاه قضا عنوان کرد و گفت: هر نوع قاچاقی در کشور وجود داشته باشد به تولید داخل ضربه می‌زند، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بر عهده دولت است که باید سیاستگذاری، هدایت و آسیب شناسی کرده و از تمامی دستگاه‌ها حساب کشی کند، قوه قضاییه هم وظیفه ذاتی در این زمینه دارد و به دولت و مردم کمک می‌کند.
وی با بیان اینکه ورود مدعی‌العموم به آن‌چیزی که حقوق عامه می‌شود در سال 96 انجام گرفته است، تأکید کرد: احیای حقوق عامه انجام می‌گیرد. می‌خواهیم دستورالعمل و ضابطه‌ای بنویسیم که دادستان‌ها بدانند حقوق عامه چیست و چگونه و با چه روشی به آن ورود پیدا کنند تا عدم هماهنگی‌ها مشکلاتی را ایجاد نکند.
محسنی‌اژه‌ای مبارزه همه‌جانبه با مفاسد به ویژه مفاسد در دستگاه حکومتی به‌ویژه خود دستگاه قضا را یکی دیگر از اولویت‌های دستگاه قضا عنوان کرد و گفت: برخی‌ها می‌گویند با دانه درشت‌ها برخورد نمی‌کنید ولی با آفتابه دزدها برخورد می‌کنید؛ می‌گوییم شما پرونده‌هایی که به‌ویژه در این چند سال اخیر بررسی شده‌اند را ببینند که چه کسانی با چه حدی مجازات شده‌اند، در زمینه اخلال در نظام اقتصادی اگر به قصد مقابله یا براندازی نظام یا با علم به اینکه در این مسیر باشد اقدامی انجام شده قاضی می‌تواند حکم اعدام برای آن‌ها صادر کند.
وی با بیان اینکه معتقد هستم باید در آن مواردی که قانون اجازه می‌دهد دادگاه‌ها را علنی برگزار کنیم، گفت: امیر منصور آریا، بابک زنجانی، محمدرضا رحیمی، بقایی و برادر معاون اول و رئیس جمهور از جمله دانه درشت‌هایی هستند که دستگاه قضایی با آنها برخورد کرده است.
سخنگوی قوه قضائیه اظهار داشت: برخی‌ها از طولانی شدن پرونده‌های برخی از این افراد، گلایه می‌کنند ولی باید بدانید این افراد به صورت پیچیده کارهایی را انجام می‌دهند و رسیدگی به پرونده‌های آنها نیز زمانبر است.
‌وی در ادامه سخنانش اظهار داشت: هزار و 123 هکتار از منابع طبیعی که به‌ناحق یا به‌صورت غیر‌قانونی تصرف شده بودند در استان اصفهان در سال 96 رفع تصرف شدند؛ 395 مورد قلع و قمع در سال 96 صورت گرفته است که برخی از آن‌ها فشارهایی را بر قوه قضاییه وارد می‌کنند؛ در زمین‌های شهری بیش از یک میلیون و 386 هزار مترمربع در سال 96 در استان اصفهان خلع ید شده است، برای 356 هزار و 938 مورد از زمین‌های مسکن و شهرسازی نیز رفع تصرف صورت گرفته است.
محسنی‌اژه‌ای با بیان اینکه در اصفهان پرونده‌هایی وجود دارد که چند هزار شاکی دارد، گفت: دستگاه قضایی برای اعاده حق آن‌ها تلاش‌های گسترده‌ای را انجام داده است.
وی با بیان اینکه 2 هزار و 400 نفر در زندان‌های اصفهان در حال آموزش و حفظ قرآن کریم هستند، افزود: دستگاه قضایی معاونتی برای پیشگیری از وقوع جرم را برای کاهش زندانیان ایجاد کرده است، این دستگاه کاهش تراکم زندان و طبقه بندی آنها را در نظر دارد ولی برای چنین مسائلی نیازمند تأمین بودجه هستیم.
محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به پرسشی درباره فضاسازی که توسط رئیس دولت نهم و دهم و یارانش انجام می‌گیرد، اظهار داشت: یک بخشی از آن کاری که صورت می‌گیرد 100 درصد همراهی با دشمن است، عمل آن‌ها با عمل شیطان بزرگ و رژیم صهیونیستی یکی است تا کار دستگاه قضایی مختل شود، در تیرماه 96 در نماز جمعه تهران عنوان کردم که پیش بینی می‌کنم در ماه‌های آینده سال 96 فشار بر قوه قضاییه زیاد خواهد شد؛ می‌خواهند جرائمی را مرتکب شوند برای همین خواستارند تا تیغ دستگاه قضایی را کند کنند. خود مردم متوجه هستند، با کمال تأسف باید گفت کسانی قانون را بر نمی‌تابند و آن‌ها مصداق دیکتاتور هستند.

ارسال نظر