مردم دیگر فریب بگم بگم ها را نمی‌خورند

رییس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی گفت: مردم دیگر فریب بگم بگم ها و نسبت‌های ناروایی که چه در گذشته و چه در مناظرهای اخیر به افراد نسبت داده شده است را نخواهند خورد.

مردم دیگر فریب بگم بگم ها را نمی‌خورند



به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایسنا منطقه اصفهان، پروانه سلحشوری، در ویژه برنامه انتخاباتی مشترک انجمن های اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که عصر روز گذشته (شنبه) در تالار شریعتی دانشگاه اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: وضعیت امروز زنان ما پیشینه تاریخی بسیار پر فراز و نشیبی را در کارنامه خود دارد. حقیقت آن است که وضعیت زنان جامعه ما در دوره های مختلف ریاست جمهوری چندان تغییری نکرده است. تنها نوع رویکردها کمی مثبت و یا منفی بوده، اما به طور جدی و تاثیر گذار به مسئله زنان پرداخته نشده است.

وی ادامه داد: آنچه برای همه مشهود است نقش و عملکرد جامعه و زنان در تغییر و بهبود این رویکردهاست. به‌طور مثال در اصفهان همه شاهد بودیم که چگونه اسیدپاشی در یک شهر رواج پیدا کرد. اگر رفتارهای ناهنجار این چنینی با مقاومت مردم و به ویژه زنان روبرو نمی‌شد بدون شک این روند ادامه پیدا می‌کرد.

سلحشوری در خصوص عملکرد مجلس شورای اسلامی در رابطه با مبارزه با خشونت علیه زنان گفت: در مجلس شورای اسلامی نیز در نظر داشتیم نسبت به پرونده اسیدپاشی‌ها طرحی به مجلس ارائه کنیم، که معاونت امور زنان لایحه امنیت را که در آن به مباحث مرتبط با خشونت علیه زنان و به طور ویژه بحث اسیدپاشی‌ها پرداخته شده است، پیشنهاد کردند و به همین جهت از موازی کاری پرهیز کردیم.

رئیس فراکسیون زنان مجلس با اشاره به نقش زنان در فرآیند توسعه گفت: در فرآیند توسعه و گذار از سنت به مدرنیسم این ما خود زنان هستیم که باید برای تغییر در تفکر غالب اراده کنیم و آن را تغییر بدهیم.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: اگر جامعه زن را به عنوان مدیر خوبی برای همه امور خانه‌داری می پذیرد؛ باید بپذیریم که همین زنان قادر به مدیریت در سطح شهری نیز هستند. چه بسا اینکه در مباحث اجتماعی و برنامه ریزی‌های شهری به منظور درک و رفع نیازهای زنان، نیاز به نگاه و دیدگاه‌های زنانه وجود دارد تا ساختارهای شهری، معماری و... در شهرهای ما تنها ساختاری مردانه نداشته باشند.

سلحشوری ادامه داد: بحث امنیت یکی دیگر از مباحثی است که در نبود دیدگاه های زنانه در عرصه های مختلف اجتماعی و سیاسی نادیده گرفته شده است، چرا که در تفکر غالب، نقش، حضور و نیازهای زنان جدی گرفته نشده است. حضور موثر و فعال زنان در عرصه انتخابات یکی از فرصت‌هایی است که موجب تغییر در بدنه اجرایی، برای توجه به چنین نیازهایی خواهد بود.

رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در برنامه ششم توسعه تاکید و توجه ویژه ای در حوزه حضور زنان و نیازهای آن ها به خصوص در بخش زیرساخت ها صورت گرفت. یکی از مباحث مهمی که در این برنامه به آن پرداخته شد بحث ورزش زنان بود که بودجه اختصاصی برای آن در نظر گرفته شد. این در حالی است که در دوره های پیشین به وضوح شاهد نادیده گرفته شدن ورزش زنان در همه ابعاد آن بوده ایم.

سلحشوری با اشاره به عملکرد نامزدهای انتخاباتی ریاست جمهوری در دوره های اخیر گفت: ما آمده ایم تا دوباره به دولت فعلی رای بدهیم، چرا که از دروغ، آمارهای اشتباه و انسان‌های دروغگو خسته شده ایم. در مناظره‌های اخیر شاهد بوده‌ایم که چگونه به نام اخلاق، ضداخلاقی‌ترین رفتارها از کاندیداها دیده شده است. ما این روزها شاهدیم که چطور مردی که دوازده سال شهرداری تهران را در دست داشت و از پس خاموش کردن آتش یک ساختمان ناتوان بود، ادعای مدیریت و ریاست جمهوری دارد.

وی افزود: امروز شاهد حضور افردای در عرصه کاندیداتوری ریاست جمهوری هستیم که شهر و زمین و آسمان را برای اهداف و پروژه های کلان فروخته اند و خود را متعلق و نماینده قشر ناتوان جامعه می دانند. این کاندیداها نه تنها 4درصدی بلکه از 1درصدی های جامعه هستند. مردم دیگر فریب بگم بگم ها و نسبت‌های ناروایی که چه در گذشته و چه در مناظرهای اخیر به افراد نسبت داده شده است را نخواهند خورد. جای سوال دارد که چرا طرح تحقیق و تفحص در مجلس شورای اسلامی رای نیاورد!

رییس فراکسیون زنان مجلس ادامه داد: در بین سخنان کاندیداهای دیگر ریاست جمهوری به کرامت مردم اشاره می شود. شعار کار و کرامت شعار بسیار زیبایی است، اما آیا کرامت مردم را با توزیع آرد برکتی امام رضا (ع) و گرفتن عکس از آن می خواهیم محقق کنیم؟

وی تصریح کرد: شاید دولت یازدهم آیده آل‌های مردم را برآورده نکرده است، اما باید توجه داشت که در مسیر تدبیر و عقلانیت پیش رفته است.

رئیس فراکسیون زنان در مجلش شورای اسلانی با اشاره به اخباری که در رابطه با صندوق توسعه ملی منتشر می شود گفت: صندوق توسعه ملی زمانی که از دولت هشتم به دولت نهم تحویل داده شد، 9 هزار میلیارد اعتبار داشت. در طول ریاست جمهوری احمدی نژاد به این اعتبار 120 هزار میلیارد افزوده شد که با در نظر گرفتن سود آن چیزی نزدیک به 150 هزار میلیارد تومان اعتبار نصیب صندوق توسعه ملی شد. این در حالی است که از این میزان تنها 11 هزار میلیارد به دولت یازدهم تحویل داده شد. چه اتفاق مهمی در دولت های نهم و دهم رخ داد که این میزان پول به یکباره نابود شد!

وی ادامه داد: درست است که حافظه تاریخی ما ایرانی ها ضعیف است اما هنوز از یاد نبرده ایم زمانی را که شب می خوابیدم و صبح قیمت ها دوبرابر شده بود! نان 100 تومانی، هزار تومان شد! در دولت پیشین مردم ما نا امیدی و یاس اجتماعی را به اندازه کافی تجربه کرده اند. دولت فعلی یک ویرانه را تحویل گرفت و یقین داشته باشید که اگر بعد از دولت نهم، دولتی در حمایت از دولت احمدی نژاد به قدرت رسیده بود، امروز در ایران شاهد ونزوئلایی دیگر می‌بودیم.

ارسال نظر