بفرمایید ترشی گوجه سبز!
شما می توانید ترشی گوجه سبز را در منزل درست کنید و برای این منظور از دستور زیر می توانید استفاده نمایید.
وب سایت سرآشپز پاپیون: شما می توانید ترشی گوجه سبز را در منزل درست کنید و برای این منظور از دستور زیر می توانید استفاده نمایید.
مواد لازم:
- گوجه سبز ۱ کیلوگرم
- سرکه به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- ترخون ۳ شاخه
- ادویه ترشی ۲ قاشق مربا خوری
- پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری
- پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
- فلفل قرمز تند ۳ عدد
طرز تهیه:
- ابتدا گوجه سبز ها را از برگ و چوب پاك كرده و بشویید و بگذارید كاملا خشك شده و آبش برود.
- ظرف مناسبی را برای تهیه ترشی آماده كرده و آن را بشویید و با دستمال كاملا خشك كنید تا اصلا رطوبتی نداشته باشد.
- كمی گوجه سبز داخل ظرف ریخته و رویش ترخان،پودر سیر،موسیر و ادویه ترشی بریزد و ۱عدد فلفل رویش قرار دهید .به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید و بعد روی مواد را با مخلوط نمك و سركه بپوشانید تا ظرف كاملا سرپر باشد.
- روی ظرف را با نایلون بپوشانید و رویش درب آن را چفت كنید.ظرف ترشی را در جای خشك و تاریك قرار دهید و حدودا ۱هفته تا ۲هفته بعد مصرف كنید.
سایر نکات:
- در صورت تمایل به جای سركه از آبغوره استفاده كنید.
- میتوانید مقداری غوره هم داخل ترشی بریزید تا خوشمزه تر شود.