"چهار راه استانبول" و "جشن دلتنگی" بر روی پرده نقرهای سینماهای اصفهان
اصفهانیها فیلمهای مختلف در ژانرهای مختلف را بر روی پرده سینما میبینند و با تجربههای متفاوت کارگردانان آشنا میشوند.
اصفهانیها فیلمهای مختلف در ژانرهای مختلف را بر روی پرده سینما میبینند و با تجربههای متفاوت کارگردانان آشنا میشوند.
به گزارش تسنیم ، در سینماهای اصفهان فیلمهای مختلفی بر روی پرده قرار گرفته که هر کدام جذابیت خاص خودش را دارد.
در سینما پردیس چهارباغ فیلم "جشن دلتنگی" به کارگردانی پوریا آذربایجانی، نویسندگی مونا سرتوه و پوریا آذربایجانی و تهیهکنندگی علی قائم مقامی محصول سال 1396 است. این فیلم در بخش مسابقه سی و ششمین جشنوراه فیلم فجر حضور پیدا کرد. فیلم جشن دلتنگی درباره رابطه واقعی آدمها و گره خوردن آن با فضای مجازی است. این فیلم در ژانر عاشقانه و درام ساخته شده است.
"چهارراه استانبول" فیلمی به نویسندگی، تهیه کنندگی و کارگردانی مصطفی کیایی است ، داستان فیلم اینگونه روایت میشود که : بهمن و احد تولیدی ورشکستهای در پلاسکو دارند و از دست طلبکاران و اهالی پلاسکو فراری اند، روز حادثه بهترین زمان برای فرار از دست آنهاست. این فیلم در سینما سپاهان نیز اکران میشود.
"خجالت نکش" فیلمی به کارگردانی رضا مقصودی، نویسندگی رضا مقصودی و افرا جورابلو و تهیهکنندگی سید امیر پروین حسینی محصول سال 1396 است. این فیلم داستان زندگی زن و شوهری را روایت میکند که با داشتن عروس، داماد و نوه، در سن میانسالی بچهدار میشوند. این اتفاق آن هم در روستایی کوچک که هیچ چیز از دید اهالی پنهان نمیماند. این فیلم در سینمای سپاهان نیز اکران میشود.
"عصبانی نیستم!" فیلمی ایرانی بهکارگردانی رضا درمیشیان و محصول سال 1392 است و تنها نماینده سینمای ایران در شصت و چهارمین جشنوارهٔ بینالمللی فیلم برلین و دومین فیلم بلند سینمایی رضا درمیشیان پس از فیلم تحسینشدهٔ بغض محصول 1392 است.
عصبانی نیستم! داستان «نوید» با نقشآفرینی نوید محمدزاده دانشجوی ستارهدار و اخراجی است که برای فراهمآوردن حداقل شرایط زندگی در رویارویی با بیاخلاقیهای جامعه، با خود تمرین میکند تا «عصبانی» نباشد و در تلاش است تا دختر موردعلاقهاش «ستاره» با بازی باران کوثری را از دست ندهد. این فیلم همچنین در سینما قدس و فلسطین و سپاهان در حال اکران است.
"تگزاس" فیلمی به کارگردانی مسعود اطیابی، تهیهکنندگی ابراهیم عامریان و نویسندگی بابک کایدان و میثم کایدان محصول سال 1396 است. داستان این فیلم دربارهٔ دو دوست به نام بهرام (پژمان جمشیدی) و ساسان (سام درخشانی) است. ساسان در برزیل زندگی کرده و بهرام نیز میخواهد مقیم برزیل شود. اما در این مسیر ماجراهای هیجان انگیزی برای آنها رخ میدهد. این فیلم در سینماهای سپاهان و قدس نیز اکران میشود.
"به وقت شام" فیلمی به کارگردانی و نویسندگی ابراهیم حاتمیکیا محصول سال 1396 است، این فیلم 23 اسفند 1396 در سینماهای ایران اکران شدهاست. این فیلم موفق به دریافت 3 سیمرغ بلورین در سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر شد. در این فیلم یونس و علی، پدر و پسر خلبانی هستند که مأموریت ویژه آنها به پرواز درآوردن هواپیمایی در تَدمُر به سمت دمشق است، آنها باید مردم تحت ظلم داعش را به وسیله این پرواز نجات دهند، اما در این راه مشکلات زیادی در انتظار آنهاست.
"فیلشاه" انیمیشن سینمایی ایرانی به کارگردانی هادی محمدیان است که داستان در جنگلی در آفریقا رقم میخورد. رئیس گله فیلها صاحب فرزندی میشود که همه انتظار دارند جانشین رئیس گله باشد، اما برخلاف تصور همه «فیل شاه» بسیار دست و پا چلفتی است و هیکل گندهاش همیشه سبب تخریب و خرابکاری میشود.
"لونه زنبور" فیلمی به کارگردانی برزو نیکنژاد، نویسندگی محسن کیایی و تهیهکنندگی سعید خانی محصول سال 1396 است. صابر (پژمان جمشیدی) و مرتضی (محسن کیایی) دو پسرخاله هستند که در عرصهی دزدی فعالیت دارند و با تحویل گرفتن یک جعبه وارد یک جریان بزرگ میشوند.
"بدون تاریخ، بدون امضا" فیلمی به کارگردانی وحید جلیلوند، نویسندگی علی زرنگار و وحید جلیلوند و تهیهکنندگی احسان علیخانی و علی جلیلوند محصول سال 1395 است. دکتر کاوه نریمان (امیر آقایی) یکی پزشکانِ پزشکی قانونی در محل کارش با جسدی روبهرو میشود که او را میشناخته است.
"رفتن" نخستین فیلم سینمایی نوید محمودی در مقام کارگردان است که به نویسندگی و تهیه کنندگی جمشید محمودی تولید شده و محصول سال 1395 است. این فیلم نماینده سینمای افغانستان در هشتاد و نهمین دوره جوایز اسکار بودهاست که اکران خود را در سینماهای شهر کابل آغاز کردهاست. فیلم رفتن قصهٔ فرشته و نبی قصه ای عشقی که در پیچ و تاب رسیدن و نرسیدن در غبار گم میشوند.
"کوپال" نخستین فیلم بلند سینمایی کاظم ملایی است، این فیلم قصهٔ یک شکارچی و تاکسیدرمیست به نام «دکتر احمد کوپال» است که در روز آخر سال با یک چالش غریب در زندگیاش مواجه میشود.
"لاتاری" فیلمی با کارگردانی محمدحسین مهدویان است، امیرعلی (ساعد سهیلی) و نوشین قرار است با هم ازدواج کنند، اما خانواده نوشین دچار یک ورشکستگی سنگین شدهاند. پدر دختر مخالف ازدواج است و از طرفی فردی به نام سامی، نوشین را برای کار در یک شرکت حسابداری انتخاب میکند و به دوبی ترانسفر میکند. پدر دختر موافق است چون نیما (جواد عزتی) پسربزرگ در زندان گرفتار شده و 300 میلیون بدهی بالا آوردهاست، چند روز پس از عزیمت نوشین به دبی جنازه او میرسد و امیرعلی به دنبال حقیقت میرود در این مسیر حاج موسی (هادی حجازی فر) مربی فوتبال همراه او میشود این فیلم در سینماهای فلسطین و قدس اکران میشود.