افزایش صادرات و قاچاق از مهم ترین عوامل افزایش قیمت گوشت قرمز در اصفهان
افزایش صادرات و قاچاق از مهم ترین عوامل افزایش قیمت گوشت قرمز در اصفهان اعلام شده است.
افزایش صادرات و قاچاق از مهم ترین عوامل افزایش قیمت گوشت قرمز در اصفهان اعلام شده است.
به گزارش صداو سیما، معاون بهبود دام جهاد کشاورزی استان گفت: هم اکنون قیمت هر کیلوگرم گوشت مخلوط گوسفندی در بازار مصرف از 42به حدود ۵۰ هزار تومان رسیده است و هر کیلوگرم گوشت بدون استخوان نیز تا۶۰ هزار بهفروش میرسد.
امیر حسین افیونی کمبود دام ،افزایش صادرات و قاچاق را از علت های افزایش نرخ گوشت قرمز در بازار اعلام کرد و افزود: افزایش دلار در ماه های اخیر موجب استقبال دامداران در صادرات دام های خود شده است.
مدیرکل پشتیبانی امور دام استان گفت: این اداره برای تنظیم بازار ،گوشت گوسفندی گرم وارداتی را بهقیمت ۳۳ هزار و ۳۰۰ تومان در فروشگاههای زنجیرهای و میادین میوه و ترهبار عرضه می کند.
علی اکبر نجفی افزود: هر هفته 40 تن گوشت گرم وارداتی استرالیایی به منظور تنظیم بازار به فروشگاه های کوثر فرستاده می شود.