پرواز اصفهان – آلمان راه‌اندازی می‌شود

نایب رییس کمیسیون گردشگری و برند شهری اصفهان از دایر شدن خط پروازی اصفهان - آلمان به زودی خبر داد و گفت: رایزنی برای خط پروازی به یکی از شهرهای هامبورگ، فرانکفورت یا دوسلدروف آلمان در دست انجام است.

نایب رییس کمیسیون گردشگری و برند شهری اصفهان از دایر شدن خط پروازی اصفهان - آلمان به زودی خبر داد و گفت: رایزنی برای خط پروازی به یکی از شهرهای هامبورگ، فرانکفورت یا دوسلدروف آلمان در دست انجام است.
به گزارش ایسنا، علی کرباسی زاده در سومین جلسه کمیسیون سیاست گذاری و پایش اتاق بازرگانی اصفهان، اظهار کرد: برند شهر اصفهان طی یک سال و نیم گذشته آماده رونمایی است، اما مسئولین اجرایی کشور تاریخی را برای رونمایی آن مشخص نکردند.
وی برندسازی شهری ،همکاری با شرکت های روابط عمومی بین المللی در بخش گردشگری، توسعه فرودگاه اصفهان و پیگیری قطار پرسرعت اصفهان - تهران را از دیگر برنامه های اصلی کمیسیون گردشگری اتاق برشمرد و افزود: ایجاد سازمان مدیریت مقصد برای جذب گردشگران خارجی یکی از برنامه های اصلی کمیسیون است که نیاز به حمایت استانداری و شهرداری دارد.
نایب رییس کمیسیون گردشگری و برند شهری اصفهان اصفهان را نهمین شهر فرهنگی و تاریخی از منظر سازمان ملل متحد برشمرد و گفت: ثبت بیش از 28 هزار اثر تاریخی در این شهر و ثبت 63 درصد صنایع دستی دنیا در این شهر نشان از پتانسیل بالای این شهربرای جذب سالانه 5 میلیون گردشگر است.
وی از دایر شدن خط پروازی اصفهان - آلمان به زودی خبر داد و اظهار کرد: رایزنی برای خط پروازی به یکی از شهرهای هامبورگ، فرانکفورت یا دوسلدروف آلمان در دست انجام است.
کرباسی زاده تاکید کرد: در حوزه گردشگری اصفهان متولی زیاد است، اما کسی کار خاصی انجام نمی دهد با این حال اتاق بازرگانی با هدف توسعه پایدار شهر با تمام توان وارد گود شده است.
حمایت از تولید برنامه بلند مدت می خواهد
رییس کمیسیون سیاست گذاری و پایش اتاق بازرگانی اصفهان نیز در این جلسه گفت: در شرایط کنونی اقتصادی باید ساخت داخل مورد توجه جدی مسئولان دولتی قرار گیرد.
مصطفی رناسی افزود: در صنعت خودروسازی توانستیم به تولید 100 درصد پیکان برسیم ولی بدون توجه به زیرساخت ها به تولید پژو و واردات قطعات آن روی آوردیم و امروز با یک تحریم آمریکا این شرکت از ادامه فعالیت در ایران خودداری کرد.
وی تاکید کرد: هر زمان دلارهای نفتی دولت افزایش می یابد خرید خارجی جذابیت بسیاری برای دولت پیدا می کند و هر زمان با تحریم روبرو می شود ساخت داخل مورد توجه قرار می گیرد. حمایت از تولید داخل باید یک برنامه بلندمدت و دنباله دار باشد.
رییس کمیسیون سیاست گذاری و پایش اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به مصوبه شورای عالی کار مبنی بر اجباری شدن قرارداد سه ساله بین کارفرما و کارگر، گفت: این مصوبه برای بنگاه های قتصادی از حمله موشکی آمریکا بدتر است. وی توضیح داد: بنگاه های اقتصادی در شرایط کنونی تمام تلاش خود را برای بقا و ادامه فعالیت در شرایط رکود اقتصادی انجام می دهند و دولت با این قبیل مصوبات فشار مضاعفی بر آنها وارد می کند.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار