قصور وزارت آموزش و پرورش در "موضوع آزار و اذیت دانش‌آموزان" محرز شد

نایب‌رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت:‌ قصور وزارت آموزش و پرورش در قضایای آزار و اذیت دانش‌آموزان در چند مدرسه محرز است.

نایب‌رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت:‌ قصور وزارت آموزش و پرورش در قضایای آزار و اذیت دانش‌آموزان در چند مدرسه محرز است.
جبار کوچکی‌نژاد در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت:‌ اقدام مدارس غیردولتی در افزایش شهریه‌ها آن‌هم در ابتدای سال تحصیلی جدید خلاف قانون است و در صورت استمرار تذکرات لازم به وزیر آموزش و پرورش داده خواهد شد.
نایب‌رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در مورد نحوه اعمال نظارت بر مدارس غیردولتی عنوان کرد:‌ مجلس سال گذشته طرحی را مبنی بر نظارت وزارت آموزش و پرورش بر عملکرد مدارس غیردولتی مصوب کرد تا فعالیت‌ها تحت کنترل این وزارتخانه به مرحله اجرا برسد.
کوچکی‌نژاد نرخ‌های تعیین‌شده برای مدارس غیردولتی را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد:‌ تمام مدارس غیردولتی سطح کشور طبق قانون موظف هستند در ابتدای سال تحصیلی براساس اعلام وزارت آموزش و پرورش و نرخ‌های مصوب اقدام به دریافت شهریه از اولیا‌ء دانش‌آموزان کنند.
نماینده مردم رشت در مجلس به موضوع اخذ شهریه به‌واسطه برگزاری اردوهای خارج از کشور اشاره کرد و گفت:‌ اخیراً گزارش‌هایی در این مورد به دست ما رسیده است و بنده در همین‌جا اعلام می‌کنم چنین اقدامی از سوی برخی مدارس غیردولتی خلاف قانون است.
نایب‌رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در مورد به‌کارگیری مشاوران در مدارس نیز ابراز داشت:‌ حضور مشاوران و معلمان پرورشی در مدارس از بروز بسیاری از ناهنجاری‌ها و مشکلات جلوگیری کرده و ارتباط مثبت و تنگاتنگ بین دانش‌آموز و اولیاء مدرسه را میسر می‌سازد.
نایب‌رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس عنوان کرد:‌ قصور وزارت آموزش و پرورش در قضایای آزار و اذیت دانش‌آموزان در چند مدرسه محرز است بنابراین حضور مشاور و یا معلم پرورشی در مدارس جهت سنجش حالات،‌ روحیات و رفتارهای دانش‌آموز ضروری است.
کوچکی‌نژاد از نقش ویژه مشاوران در مدارس خارج کشور سخن گفت و افزود:‌ در بسیاری از مدارس دنیا 2 تا 4 نیروی مشاور وجود دارد و ضمن ارائه آموزش‌ها و برنامه‌های مرتبط،‌ هرگونه تغییر رفتار و یا گوشه‌گیری دانش‌آموز را به اولیاء مدرسه و سپس والدینش انتقال می‌دهند.
رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان در مورد وضعیت نیروهای حق‌التدریس نیز تصریح کرد: یکی از طرح‌های جنجالی مجلس همین موضوع تعیین تکلیف نیروهای حق‌التدریس بود که‌ نمایندگان مجلس با طرح الحاق یک ماده به قانون استخدامی حق‌التدریسان مخالفت کردند.
نماینده مردم رشت در مجلس از بررسی مجدد این طرح در کمیسیون آموزش و تحقیقات خبر داد و گفت:‌ اواسط هفته آینده در کمیسیون برای اصلاح دوباره طرح مربوط به وضعیت حق‌التدریسان جلسه برگزار می‌شود تا قبل از شروع سال تحصیلی این مشکل حل‌وفصل شود.
کوچکی‌نژاد با اشاره به تصمیمات چندروزه اخیر مجلس در مورد سهمیه ایثارگران خاطرنشان کرد:‌ طبق این طرح ایثارگران،‌ رزمندگانی که مدت 6 ماه در جبهه‌ها بوده‌اند و جانباران زیر 25 درصد از یک‌سری امتیارات خاص در کنکور سراسری بهره‌مند می‌شوند.
نایب‌رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از اختلاف‌نظر نمایندگان در مورد اصلاح سهمیه ایثارگران در کنکور سخن گفت و افزود:‌ طبق نظر برخی نمایندگان اجرای این طرح تبعیضات زیادی را بین ایثارگران به‌وجود می‌آورد به همین علت با تصویب و اجرای آن مخالفت می‌کنند.

ارسال نظر