بدون حاشیه خدمت کنید

فرماندار شهرضا گفت: مدیران شهرستانی نمی‌توانند مسائل کلان کشوری را برطرف کنند، اما می‌توانند با خدمت بدون حاشیه، اضطراب و دلهره مردم را کاهش داده و آنان را به آینده انقلاب امیدوار کنند.

فرماندار شهرضا گفت: مدیران شهرستانی نمی‌توانند مسائل کلان کشوری را برطرف کنند، اما می‌توانند با خدمت بدون حاشیه، اضطراب و دلهره مردم را کاهش داده و آنان را به آینده انقلاب امیدوار کنند.
به گزارش ایمنا، علی اصغر رفیعی نژاد صبح امروز (دوشنبه) در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر این شهرستان، تأکید کرد: استفاده از کالای ایرانی یکی از مهم ترین معروفاتی است که همه مدیران اجرایی باید به آن عمل کنند.
وی ادامه داد: بهینه سازی مصرف انرژی، استفاده درست از فضای مجازی و تولید دانش‌های بومی از جمله مواردی است که همه بخش‌های باید به آن توجه کنند.
فرماندار شهرضا با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت، تصریح کرد: در شرایط فعلی که مشکلات زیادی در کشور وجود دارد و مسئولان شهرستانی نمی‌توانند مسائل کلان را حل کنند، باید با خدمت بدون حاشیه دلهره و اضطراب مردم را کاهش دهیم و آنان را به آینده انقلاب امیدوار کنیم.
رفیعی نژاد ترویج یأس و ناامیدی در جمعه را منکری بزرگ و نابخشودنی دانست و اضافه کرد: متأسفانه هرکس تریبونی به دست می‌آورد با عقده گشایی از مسائل گذشته و بیان نظرات غیر کارشناسی، باعث ناامیدی مردم می‌شود.
وی با تأکید بر ضرورت خودداری از تبعیض در ارایه خدمات، اظهار کرد: جناح گریی، قومیت گرایی و پارتی بازی در ادارات منکری است که اگر مشاهده شد یا رواج پیدا کرد، مردم را سرخورده و ناامید می‌کند.
فرماندار شهرضا خاطرنشان کرد: متأسفانه با وجود تذکرهای فراوانی که مطرح می‌شود، برخی افراد با استفاده از فضای مجازی افکار عمومی را مخدوش و سبب ناراحتی مردم می‌شوند.
رفیعی نژاد تأکید کرد: اگر با وجود تلاش‌های چندین ساله باز هم منکراتی در جامعه وجود دارد، باید با استفاده از خبرگان و کارشناسان مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد که چرا همچنان اینگونه مسائل در جامعه وجود دارد؟
وی با بیان اینکه لازم است حساسیت مردم نسبت به مسائل مهم جامعه برانگیخته شود، تصریح کرد: دولت نمی‌تواند در همه امور دخالت و آن‌ها را مدیریت کند.
فرماندار شهرضا با اشاره به دوچرخه سواری بانوان، تأکید کرد: دوچرخه سواری در قانون جرم شناخته نشده است، بنابراین پلیس و دستگاه قضایی نمی‌توانند با آن برخورد کنند، اما این مسئله به معنای عدم ایراد فقهی و عرفی به دوچرخه سواری بانوان نیست، اما می‌توان با فرهنگ سازی آن را در مسیر درست هدایت کرد.

ارسال نظر