گلشهر در ساعات غیراداری مرکز درمانی ندارد
شهردار گلشهر گلپایگان گفت: گلشهر در ساعات غیراداری مرکز درمانی ندارد.
شهردار گلشهر گلپایگان گفت: گلشهر در ساعات غیراداری مرکز درمانی ندارد.
به گزارش مهر، علی نیکبخت پیش از ظهر سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران که به مناسبت ۱۴ تیرماه روز شهرداری ها در محل شهرداری این شهر برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اولویتهای شهرداری و شورای اسلامی دوره پنجم دو بانده شدن و ساماندهی محور اصلی شهر گلشهر (به طول ۱۳ کیلومتر) است که در مسیر ترانزیتی شرق به مرکز کشور قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه طی سال گذشته لاین جنوبی خیابان ورودی محله وداغ و جدول گذاری آن اجرا و سپس عملیات زیر سازی و خاک برداری انجام گرفته و آماده آسفالت ریزی شده است، افزود: با پیگیری انجام گرفته و همکاری اداره راه و شهرسازی مقدار ۱۳۵ تن قیر به این منظور تأمین شده است تا با همکاری این اداره عملیات آسفالت ریزی اجرا و عملیات جدول گذاری بلوار و رفیوژ آن نیز ادامه یابد.
شهردار گلشهر با ارائه گزارشی در راستای اقدامات جاری و عمرانی شهرداری گلشهر طی یک سال گذشته، اظهار داشت: احداث سرویس بهداشتی مسیر مواصلاتی پلیس راه موته - گلپایگان، احداث کارگاه تولیدات بتونی شهرداری، احداث میدان صالح پیغمبر، جدول گذاری و بهسازی پارک دانیال پیغمبر، جدول گذاری خیابان شهید عبدالله فصاحت، خیابان نبوت، خیابان شهید بهشتی، تملک و آزاد سازی در چهار محله شهر، ترمیم ترانشههای سطح شهر، آسفالت معابر فرعی در سطح شهر، موزاییک فرش و بلوک فرش، اتمام عملیات بلوار نگارستان، نصب چراغ در مسیر سرعت گیرها و نصب المان نوری از جمله اقدامات عمرانی بوده است.
وی با بیان این که برای به تصویب رسیدن طرح تفصیلی شهرداری با توجه به نیاز شهر در حال پیگیری هستیم، تصریح کرد: مصوب شدن طرح احیای بافتهای فرسوده جهت دریافت تسهیلات بانکی، پیگیری در فعال شدن معادن گدار سرخ و معدن تونان جهت برداشت لاشه های سنگ به منظور تأمین مصالح زیر سازی آسفالت از اقدامات دیگر شهرداری گلشهر بوده است.
نیکبخت با اشاره به اینکه بودجه سال ۹۷ شهرداری گلشهر سه میلیارد ریال پیشبینی شده که ۷۰ درصد آن برای اقدامات عمرانی در نظر گرفته شده است، بیان داشت: طی سال گذشته تعداد ۳۲ پروانه ساخت و در سه ماهه اول سال جاری ۱۱ پروانه ساخت برای شهروندان صادر شده است.
مهمترین مطالبات مردم گلشهر آسفالت ۴۰۰ جاده و معبر خاکی است
وی یادآور شد: با توجه به تخصیص اعتبارات ارزش افزوده طی سال گذشته به میزان ۳۲ هزار میلیارد ریال برای کل شهرداری کشور، ۸۰۰ میلیون تومان به شهرداری گلشهر اختصاص داده شده است ولی تاکنون در سال جاری از این محل به شهرداری گلشهر بودجه ای اختصاص داده نشده است.
شهردار گلشهر گفت: ساماندهی و ساخت جاده صالح پیغمبر که مورد بازدید نماینده شهرستان در مجلس قرار گرفت و مقرر شد قیر مورد نیاز برای آسفالت از سوی راه و شهرسازی تأمین شود که تاکنون تخصیص داده نشده است و زیرسازی انجام شده توسط این شهرداری نیز با توجه به بارندگی ها آسیب دیده است و باید برای آسفالت ریزی، مجدداً زیر سازی شود که یک هزینه اضافه به شهرداری تحمیل می شود.
وی افزود: راه مواصلاتی مرکز به شرق کشور ۱۳ کیلومتر آن در شهر گلشهر است که نیاز به آسفالت و روکش دارد و در این خصوص دو هزار تن قیر با اعتبار سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان نیاز است.
نیکبخت اظهار کرد: مهمترین مطالبات مردم گلشهر آسفالت ۴۰۰ جاده و معبر خاکی شهر است و مابقی هم نیاز به روکش آسفالت دارد.
وی اظهار کرد: از سوی سرمایه گذار بخش خصوصی یک شهرک صنعتی در محور مواصلاتی شهر نزدیک پلیس راه موته - گلپایگان قرار بود احداث شود که زمینه اشتغال حدود یک هزار نفر از جوانان این شهر را فراهم میکرد اما با مخالفت محیط زیست همراه شد.
شهردار گلشهر افزود: این منطقه مورد نظر برای احداث شهرک صنعتی در فاصله چند کیلومتری حیات وحش موته قرار داشت و به دلیل وجود فعالیت معادن گدارسرخ و تخلیه نخالههای معدن که بیش از ۴۰ سال فعالیت دارند فاقد ارزش حیات وحش است و با توجه به اینکه منطقه مورد درخواست به منظور ایجاد شهرک صنعتی به دلیل وجود معادن سنگ و حتی قبل از احداث معادن زیست گاه هیچ حیوانی نبوده و سالیان درازی است که حیوانی در این منطقه دیده نشده اما به دلیل مخالفت محیط زیست سرمایه گذار نتوانست برای اشتغال سرمایهگذاری انجام دهد.
گلشهر در ساعات غیراداری مرکز درمانی ندارد
وی گفت: شهرداری گلشهر پیگیر معاوضه این زمین با قطعه زمینی در مجاورت دریاچه تالاب شور در شمال شهر گلشهر از طریق منابع طبیعی شد، اما محیط زیست موافقت نکرد.
نیکبخت تصریح کرد: پیگیر احداث شهرک صنعتی برای اشتغال جوانان این شهر هستیم که کاهش بارندگی ها در سالهای اخیر منجر به افت آبهای زیر زمینی و در نتیجه نابودی کشاورزی و شغل پایدار مردم را به همراه داشته است.
وی افزود: نابودی کشاورزی و عدم اشتغال برای جوانان سبب مهاجرت به شهرهای بزرگ میشود و مهاجرت نیز به دلیل عدم شغل پایدار به شغل کاذب منجر می شود و از طرفی گسترش شهرنشینی در شهرهای بزرگ عامل بروز مشکلات در کشور خواهد شد.
شهردار گلشهر ادامه داد: اگر در این منطقه مساعدت در احداث شهرک صنعتی صورت گیرد اشتغال حدود یک هزار نفر را به همراه دارد و باعث گسترش و توسعه شهر گلشهر می شد.
وی یکی دیگر از نیازهای اساسی شهر گلشهر را نبود مرکز درمانی در ساعات غیر اداری ذکر کرد و افزود: با توجه به بعد مسافت ۳۰ کیلومتری تا مرکز شهر گلپایگان برخی بیماران مجبورند حتی برای یک تزریق به بیمارستان امام حسین (ع) مراجعه کنند و در مواقع حاد نیز که ممکن است بیمار اورژانسی داشته باشیم به لحاظ نبود مراکز اورژانسی و درمانی در ساعات غیراداری دچار مشکل هستیم.
گلشهر به مراکز تفریحی بیشتری نیاز دارد
نیکبخت به کمبود مراکز رفاهی و تفریحی برای جوانان اشاره کرد و افزود: یکی از دیگر مشکلات این شهر کمبود سالن های ورزشی است که در این راستا یک سالن ورزشی فعال احداث شده که جوابگوی جمعیت آن نبوده و یک سالن دیگر که با قدمت ۳۰ ساله در متراژ ۴۰۰ متر وجود دارد، نمی تواند پاسخگوی نیاز ورزشی جوانان را که درصد بالای جوانان شهر را تشکیل می دهند، تأمین کنند.
وی با اشاره به عدم سنددار بودن بیشتر منازل مسکونی و کشاورزی گلشهر که باعث بروز برخی مشکلات برای ساکنین این شهر شده است، افزود: بر اساس آمار جمعیت گلشهر در بدو تأسیس شهرداری طی سال ۸۱ بیش از ۱۰ هزار نفر بوده است اما طبق آمار سال ۹۵ جمعیت شهر گلشهر ۹ هزار و ۹۰۴ نفر برآورد شده است که نشان دهنده کاهش جمعیت در این شهر است و این زنگ خطری برای شهرستان است.
نیکبخت با یادآوری این نکته محور مواصلاتی برای یک شهر ظرفیت بالقوه است، بیان داشت: در صورتی که اداره راه و شهرسازی در راستای همکاری آسفالت ریزی محورها اقدامی صورت ندهد باید شاهد حوادث رانندگی مرگبار باشیم.
وی در پایان با اشاره به عدم فعالیت بانک ملی و نبود عابر بانک در برخی مناطق این شهر و در پاسخ سوال خبرنگاران اظهار کرد: معادن گدارسرخ فعال شدند اما فعالیت آنها محدود است و اگر فعالیت این معادن افزایش یابد مسلماً اشتغال بیشتری را به همراه خواهد داشت و درآمد پایداری برای شهر به وجود خواهد آورد.