پنج میلیون اصفهانی تحت پوشش پزشک خانواده قرار دارند
رییس مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: تمامی روستاهای استان اصفهان تحت پوشش طرح پزشک خانواده قرار دارند و از خدمات این طرح بهره مند می شوند.
رییس مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: تمامی روستاهای استان اصفهان تحت پوشش طرح پزشک خانواده قرار دارند و از خدمات این طرح بهره مند می شوند. به گزارش ایمنا، کمال حیدری در مراسم تکریم و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان با اشاره به پیشگیری به عنوان مولفه مهم در عرصه بهداشت و درمان و کاهش هزینه های اقتصادی جامعه اظهار کرد: طرح پزشک خانواده و تشکیل پرونده های الکترونیک سلامت در راستای پیشگیری و کاهش بیماری ها انجام می شود که این طرح در استان اصفهان فراگیر شده است.
وی با بیان اینکه تمامی روستاهای استان اصفهان تحت پوشش طرح پزشک خانواده قرار دارند، افزود: در شهرها نیز طرح پزشک خانواده در حال گسترش است که در این راستا پنج میلیون نفر در استان اصفهان تحت پوشش طرح پزشک خانواده قرار گرفته اند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان با بیان اینکه مردم در تکمیل پرونده الکترونیک سلامت همراهی خوبی در این استان نداشته اند، تصریح کرد: دو میلیون نفر در استان اصفهان پرونده سلامت خود را در سامانه الکترونیکی تکمیل کرده اند که این آمار نشان دهنده این است که این طرح کمتر از ۵۰ درصد جمعیت استان را تحت پوشش قرار می دهد.
وی ادامه داد: تشکیل پرونده الکترونیکی سلامت در امر پیشگیری و همچنین تسریع در خدمات رسانی درمانی موثر است و هر چقدر این اطلاعات به روز و کامل تر باشد، ارایه خدمت در حوزه بهداشت و درمان با سرعت بیشتری برای مردم انجام خواهد شد.
حیدری از سرمایه گذاری در حوزه درمان به جای پیشگیری از بیماری ها انتقاد کرد و گفت: تفکر توسعه خدمات درمانی در بین مردم، مسئولان و خیران برای توسعه خدمت رسانی قابل تقدیر است، اما نباید این تفکر افراد را از پیشگیری و تمرکز بر حوزه سلامت غافل کند.
وی با بیان اینکه پیشگیری از بروز بیماری ها و گسترش آن در جامعه، هزینه های اجتماعی و اقتصادی کمتری را تحمیل می کند، خاطرنشان کرد: افزایش بیماری های روحی و جسمی در جامعه به رشد و پیشرفت کشور صدمه می زند و جامعه را دچار فرسایش و پرداخت هزینه های زیادی می کند.
رییس مرکز بهداشت استان اصفهان خیران را به سرمایه گذاری در حوزه پیشگیری و توجه بر نیازهای روحی، روانی و معنوی جامعه توصیه کرد و افزود: ساختمان سازی تنها عرصه فعالیت خیران در حوزه سلامت نیست، بلکه حمایت از برنامه های شاد و با نشاط برای رونق سلامت اجتماعی و تقویت نشاط اجتماعی در جهت کاهش بیماری های روحی و روانی ضرورتی انکار ناپذیر است.
وی یادآورشد: در بعضی از خیریه های استان اصفهان علاوه بر کمک به تجهیز و توسعه فضاهای ساختمانی، فعالیت های شاد و پرنشاط همانند راه اندازی کاروان های شادی نیز انجام می شود که این خدمات در پیشگیری از بیماری های روحی و روانی و جسمی موثر است.