تعطیلی ۷۰درصدی کارخانه های تولید کنسرو
سالانه در کارخانههای تولید کنسرو کشور ۵۰۰میلیون قوطی کنسرو تولید میشود.
سالانه در کارخانههای تولید کنسرو کشور ۵۰۰میلیون قوطی کنسرو تولید میشود.
به گزارش صداوسیما ؛ نایب رییس سندیکای صنایع کنسرو ایران، ۷۰درصد از ۱۳۰کارخانه تولید کنسرو را تعطیل اعلام کرد و گفت: با رونق بازار و رفع مشکلات این صنعت میتوان تولید این محصول غذایی را در کشور سالانه به دو میلیارد قوطی افزایش داد.
مسعود بختیاری افزود: فعالیت کارخانههای کنسرو زمینه اشتغال شش هزار نفر به صورت مستقیم و ۲۰هزار نفر غیرمستقیم در این صنعت در اصفهان فراهم شده است.
وی باور غلط وجود مواد نگهدارنده را در کنسروها در آسیب رسیدن به بازار این صنعت موثر دانست و بر استفاده نکردن از موادنگهدارنده شیمیایی در تولید این محصول تاکید کرد.
نایب رییس سندیکای صنایع کنسرو ایران، ارتقای این صنعت غذایی را در توسعه بخش کشاورزی و حفظ سرمایه کشاورزان موثر دانست و گفت: در تولید این محصول خوراکی برای ماندگاری بالا از روشهای حرارتی استفاده میشود.
مسعود بختیاری گفت: افزود: میزان نمک ومواد غذایی مضر همچون چربیها هم در تولید کنسرو کنترل شده و طبق قانون در سال آینده این میزان استفاده هم کاهش خواهد یافت.