دستور پخت کیک دبل چاکلت

کیک دبل چاکلت از آن نوع کیک هایی است که افرادی که عشق شکلات هستند با این کیک خیلی حال می کنند.

در بخش آشپزی امروز برایتان طرز تهیه یک کیک شکلاتی خاص را آماده کرده ایم، دوستان شکلات پسند توجه کنید که این کیک فوق العاده خوشمزه ودیونه کننده است پس حتما امتحانش کنید.

کیک دبل چاکلت از آن نوع کیک هایی است که افرادی که عشق شکلات هستند با این کیک خیلی حال می کنند. کیکی بسیار خوشمزه و زیبا برای کافی شاپ ها و در منزل به عنوان عصرانه یا برای میز اردور استفاده می شود. امیدوارم از این دسر شکلاتی لذت ببرید.

مواد لازم:

شکر: ۱پیمانه
آرد: ۲پیمانه
پودر کاکائو: نصف پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری پر
شیر: ۱پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
وانیل: کمی
شکلات تلخ برای روی کیک: سیصد و پنجاه گرم


طرز تهیه:

ابتدا فر را با درجه حرارت ۱۸۰ روشن می کنیم. قالب مورد نظر را با کره حسابی چرب می کنیم.

آرد و کاکائو و بیکینگ پودر را سه بار الک می کنیم. تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی حدود پنج دقیقه میزنیم تا حسابی کشدار شود. اگر با دست اینکار را میکنید زمان دو برابر میشود.

روغن و شیر را هم به تخم مرغ اضافه کرده و هم میزنیم. حالا همزن را میگذاریم کنار و آرد را کم کم اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم.

حالا مایع کیک را در قالب ریخته و در فر به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم.
بعد از خارج کردن کیک از قالب سس شکلات را رویش میریزیم.

دستور یک کیک خوشمزه که هوش از سرتان می برد

نکته:

شکلات تلخ را روی بخار آب بن ماری کنید و ۳ قلشق روغن مایع به آن اضافه کنید و روی کیک بریزید.

ارسال نظر