تغییر کاربری واحدهای پرورش مرغ گوشتی به بوقلمون در اصفهان
مدیر امور طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: درخواست های زیادی برای تغییر کاربری واحدهای مرغ گوشتی به بوقلمون، پولت بومی و سایر ماکیان از جهاد کشاورزی شده است.
مدیر امور طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: درخواست های زیادی برای تغییر کاربری واحدهای مرغ گوشتی به بوقلمون، پولت بومی و سایر ماکیان از جهاد کشاورزی شده است.
زهرا فیضی در گفت و گو با مهر اظهار داشت: یک هزار و ۸۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۳۶ میلیون قطعه در دوره و با تولید سالانه ۱۶۰ هزار تن گوشت مرغ داریم که به رتبه اول در ظرفیت تولید و رتبه دوم در تولید گوشت مرغ در کشور رسیده ایم.
وی بیان داشت: همچنین ۱۸۶ واحد فعال تولید تخم مرغ داریم که در سال حدود ۹۵ هزار تن تخم مرغ تولید می شود که رتبه دوم کشوری را در ظرفیت و تولید تخم مرغ در استان اصفهان دارد.
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اعلام کرد: تعداد ۱۵ واحد فعال مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۷۰۰ هزار قطعه و تولید بیش از ۶۰ میلیون تخم مرغ نطفه دار در اصفهان وجود دارد.
وی همچنین از ۱۰۵ واحد فعال پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت ۷۰۰ هزار قطعه خبر داد و افزود: تولید سالانه هشت هزار تن گوشت بوقلمون در اصفهان سبب شده تا اصفهان رتبه اول کشور را در این زمینه به دست بیاورد.
فیضی همچنین از رتبه اول تولید شتر مرغ در اصفهان خبر داد و افزود: تعداد ۶۰ واحد شترمرغ فعال در استان اصفهان با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه شترمرغ فعال است که در سال ۸۰۰ تن گوشت شتر مرغ تولید می کند.
وی ادامه داد: تعداد ۱۰ واحد بلدرچین فعال در استان با ظرفیت حدود ۷۰۰ هزار قطعه و تولید سالانه یک هزار تن گوشت بلدرچین اقدام به تولید می کنند.
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی اصفهان افزود: درخواست های تغییر کاربری مرغ گوشتی به بوقلمون، پولت بومی و سایر ماکیان قابل انجام است که حداقل فاصله با واحد طیور مجاور یک هزار متر، در شعاع سه کیلومتری واحد مورد نظر است.