لمینت یا کاور کردن ناخن چیست و چگونه انجام میشود
نگاهی به ناخنهایتان بیندازید. آیا دچار تغییر رنگ شده و شکل نامناسبی پیدا کردهاند؟ آیا ناخنهای شکننده و ضعیفی دارید و احساس میکنید به اندازه کافی زیبا نیستند؟
نگاهی به ناخنهایتان بیندازید. آیا دچار تغییر رنگ شده و شکل نامناسبی پیدا کردهاند؟ آیا ناخنهای شکننده و ضعیفی دارید و احساس میکنید به اندازه کافی زیبا نیستند؟
برای زیباتر شدن ناخنها، روشهای مختلفی وجود دارد؛ از مانیکور و پدیکور ساده ناخن تا روشهای کاشت و طراحی ناخن. روش جدیدی که در حال حاضر برای زیبایی و مراقبت ناخن مطرح است، کاور یا لمینت ناخن است. لمینت یا کاور کردن ناخن، راه حل مناسبی برای زیبا شدن و استحکام ناخنهاست.
کاور کردن ناخن چیست ؟کاور کردن ناخن، کاملاً شبیه کاشت ناخن است، با این تفاوت که در این روش از تیپهای ناخن استفاده نمیشود و همه مواد به طور مستقیم به صورت لایهای نازک روی خود ناخن، کار میشوند و برای افرادی که ضخامت ناخنهای کاشته شده را نمیپسندند، پیشنهاد میشود.
کاور ناخن به چه کسانی توصیه میشود
ناخنها از لایههای پروتئینی به نام کراتین تشکیل شدهاند که از ناحیه پایه ناخن زیر کوتیکول، رشد میکنند. ناخنهای سالم، صاف و بدون برجستگی یا شیار هستند؛ همچنین رنگ آنها، یکنواخت و بدون نقطه و تغییر رنگ است. گاهی اوقات در ناخنها به دلیل آسیب یا ضربه، ترکها، ناهمواری یا خطوط و نقاطی ایجاد میشود. اگر شما هم صدف ناخنهایتان دارای پستی و بلندی بوده و حالت زیبایی ندارد، برای بر طرف کردن این مشکل، میتوانید کاور ناخن را امتحان کنید.
همچنین اگر از کاشت ناخن و عوارض آن خسته شدهاید یا ناخنهایتان بعد از ریمو کردن مواد، نازک و شکنندهشده است؛ پیشنهاد میکنیم از این روش بر ای تقویت و استحکام ناخنهایتان استفاده کنید.
چه کسانی نباید از کاشت و کاور ناخن استفاده کنند؟
افرادی که مبتلا به بیماریهای عفونی و قارچی هستند نباید از کاشت یا کاور کردن ناخن استفاده کنند، زیرا استفاده از روشهای کاشت و کاور ناخن، باعث میشود، پیشرفت بیماری از چشم افراد پنهان بماند.
همچنین به افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و مستعد بیماریهای عفونی هستند نیز کاور یا کاشت ناخن توصیه نمیشود، زیرا این افراد مستعد ابتلا به بیماریهای عفونی هستند و با استفاده از این روشها، ابتلا به بیماریهای عفونی را تسریع میکند.
آموزش کاور کردن ناخن با دو روش
کاور ناخن، هم با پودر و لیکوئید و هم به روش لاک ژلیش (لاک ژلهای یا ژل پولیش) انجام میشود. روش لاک ژلیش، برترین و به روز ترین روش زیبایی ناخن است.
مواد مورد نیاز برای کاور ناخن
پرایمر (چسب بین ناخن و مواد)
پودر مخصوص یا ماده کاور
مایع لیکوئید
محلول ضد قارچ
بافر یا کلینزر
روغن (جهت سهولت در کار)
ابزار مانیکور (ناخنگیر، سوهان، کاتر و نیپر یا گوشت گیر)
مراحل کاور ناخن به روش پودر و لیکوئید
مرحله اول، مانیکور ناخن است.
بعد از مانیکور، باید با سوهان روی ناخن خراش سطحی ایجاد شود (در صورتی که روی سطح صدفی ناخن، بیش از حد، سوهان کشیده شود، ناخن قارچی میشود.
بعد از سوهان کشی، پد مخصوص کلینزر را روی صدف ناخن بکشید تا چربیهای ناخن، کاملاً از بین بروند.
پس از تمیز شدن سطح ناخن، باید محلول ضد قارچ را به کنارههای کوتیکول و صدف بزنید.
پس از خشک شدن ضد قارچ، پرایمر را بر روی صدف بزنید (پرایمر نباید با کوتیکول برخورد کند).
در مرحله بعد، قلم آغشته به لیکوئید را درون پودر آکرولیک زده و مواد گذاری را با سرعت بالا انجام دهید.
سوهان کشی نهایی را انجام داده و پد آغشته با کلینزر را روی ناخن بکشید.
سپس، روی ناخن، تاپ شاین کشیده و ۲ دقیقه در دستگاه UV قرار دهید.
بیشتر بخوانید: آموزش برداشتن کاور ناخن در منزل
کاور کردن ناخن به روش لاک ژلیش
پس از مانیکور و زدن محلول ضد قارچ، پرایمر مخصوص ژلیش را روی ناخن بزنید.
در مرحله بعد، لاک شماره یک یا بیس کت را با دقت روی سطح صدفی ناخن بزنید و دست را در دستگاه خشک کننده (UV یا LED) قرار دهید.
سپس لاک ژلیش را روی ناخن زده و در دستگاه قرار دهید.
پس از خشک شدن، میتوانید ناخن را با لاکهای دیگر طراحی کنید؛ البته دقت کنید ضخامت آن زیاد نشود.
پس از خشک شدن لاک، تاب کت را روی ناخن بزنید و برای درخشش و محافظت لاک آن را در دستگاه قرار دهید.
در مرحله آخر، روی ناخنها تاپ شاین زده و مجددا در دستگاه قرار دهید. برای از بین بردن چسبندگی مواد، پد آغشته به کلینزر را روی ناخن بکشید.
در پایان، ناخنهای شما، حالتی زیبا، متعادل و براق پیدا میکنند.
نکته : کاور ناخن نیز، مانند کاشت ناخن، دائمی نیست و پس از ۲ تا ۳ هفته باید ترمیم یا ریمو و کاور مجدد ناخن صورت بگیرد.
سخن آخر
کاور ناخن، زیبایی خاصی به ناخنها میدهد، اما مانند سایر روشهای زیبایی، عوارضی هم به دنبال دارد. بنابراین توصیه میشود به صورت مدام از این روش و سایر روشهای کاشت ناخن استفاده نکنید؛ چرا که در طولانی مدت باعث ایجاد عفونتهای قارچی و فساد و فرسودگی ناخن میشوند. پس هرچند وقت یکبار به ناخنهایتان استراحت دهید و تغذیه مناسب برای تقویت ناخنها و استحکام آنها را در اولویت قرار دهید و به خوبی از ناخنهایتان در برابر آسیبهای محیطی و شیمیایی مراقبت کنید.
بیشتر بخوانید: لمینت ناخن، همه چیز درباره کاور ناخن