تسو، غذای خوشمزه چینی با گل کلم

تسو یک غذای معروف چینی تند و شیرین و بی نهایت خوشمزه است که اگر گیاهخوار هستید و به سبزیجات علاقه زیادی دارید نباید آن را از دست بدهید.

تسو، غذای خوشمزه چینی با گل کلم

وب‌سایت بدونیم - مریم اسدی: تسو یک غذای معروف چینی تند و شیرین و بی نهایت خوشمزه است که اگر گیاهخوار هستید و به سبزیجات علاقه زیادی دارید نباید آن را از دست بدهید.

مواد مورد نیاز:

  • نصف عدد گل کلم بزرگ
  • ¾ پیمانه آرد
  • ¾ پیمانه شیر
  • ۱ پیمانه پودر نان سوخاری
  • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
  • ۱ قاشق چای خوری نمک دریا طرز تهیه
  • 1. فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

2. گل کلم را در اندازه کوچک خرد کنید. و داخل ظرف بزرگی آرد، شیر، فلفل و نمک را با هم ترکیب کنید.

3. گل کلم را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا مواد همه جای کلم را بپوشاند.

4. سپس گل کلم ها را داخل پودر سوخاری یا پودر نان بغلتانید.

گل کلم ها را روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا ترد شود.

سس تسو

مواد مورد نیاز:

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

  • ۳ قاشق غذاخوری سیر ریز ریز شده
  • ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل ریز ریز شده
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد
  • ۱/۳ پیمانه شکر قهوه ای
  • ۱/۳ پیمانه سس سویا
  • ۱/۳ پیمانه سرکه
  • ½ پیمانه عصاره سبزیجات
  • ۱ و ½ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یا گوجه له شده

طرز تهیه

1. ظرف را روی شعله با حرارت کم قرار دهید. روغن را داغ کنید. سیر و زنجبیل را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه تفت بدهید.

2. رب گوجه فرنگی و شکر قهوه ای را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر تفت بدهید.

3. آرد را با ۱ قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کنید. به جای آب می توانید از شیر استفاده کنید.

4. سس سویا، سرکه و عصاره سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.

5.۷ الی ۱۰ دقیقه مواد سس را بجوشانید.

6. سس غلیظ شده آماده خوردن است. گل کلم ها را داخل سس بغلتانید و با برنج یا سالاد سرو کنید.

ارسال نظر