نصرآباد به کانون گردشگری عشایر تبدیل می‌شود

«بانام گذاری نصرآباد به‌عنوان شهر غیرت و قناعت در تلاش هستیم تا این شهر را به‌عنوان مرکز گردشگری عشایر در کشور معرفی کنیم».شهردار نصرآباد بابیان این مطلب گفت: عشایر کوچ رو بخش قابل‌توجهی از ساکنان شهر را تشکیل می‌دهند و در تلاشیم تا با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، معرفی پتانسیل‌های موجود و جذب سرمایه‌گذار شهر نصرآباد را به مرکز گردشگری عشایر در کشور تبدیل کنیم. رضا غلامرضایی با اشاره به برگزاری سه دوره جشنواره عشایری توسط شهرداری افزود: در سومین دوره جشنواره عشایری با برپایی 35 سیاه‌چادر از بهمن‌ماه سال گذشته تا اواخر فرودین 97 تلاش شد تا علاوه بر معرفی سبک زندگی، صنایع‌دستی و محصولات لبنی عشایر فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این حوزه نیز معرفی شود.

اصفهان امروز : «بانام گذاری نصرآباد به‌عنوان شهر غیرت و قناعت در تلاش هستیم تا این شهر را به‌عنوان مرکز گردشگری عشایر در کشور معرفی کنیم».شهردار نصرآباد بابیان این مطلب گفت: عشایر کوچ رو بخش قابل‌توجهی از ساکنان شهر را تشکیل می‌دهند و در تلاشیم تا با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، معرفی پتانسیل‌های موجود و جذب سرمایه‌گذار شهر نصرآباد را به مرکز گردشگری عشایر در کشور تبدیل کنیم. رضا غلامرضایی با اشاره به برگزاری سه دوره جشنواره عشایری توسط شهرداری افزود: در سومین دوره جشنواره عشایری با برپایی 35 سیاه‌چادر از بهمن‌ماه سال گذشته تا اواخر فرودین 97 تلاش شد تا علاوه بر معرفی سبک زندگی، صنایع‌دستی و محصولات لبنی عشایر فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این حوزه نیز معرفی شود.

غلامرضایی بابیان اینکه خشکسالی سال‌های گذشته زندگی عشایر منطقه را ازنظر معیشتی به‌شدت تحت تأثیر قرار داده است، گفت: با توجه به کاهش درآمد عشایر تلاش شد تا با برگزاری جشنواره عشایری زمینه فروش محصولات تولیدی آن‌ها فراهم شود. شهردار نصرآباد معتقد است با توجه به ظرفیت‌های شهر در حوزه گردشگری با سرمایه‌گذاری در این بخش می‌توان از دسته‌بندی شهرهای محروم خارج شد. استقرار دائمی دو سیاه‌چادر در شهر ازجمله نخستین فعالیت‌های شهرداری برای معرفی نصرآباد به‌عنوان شهر عشایری است و با توجه به کویری بودن منطقه، شهرداری به دنبال جذب سرمایه‌گذار برای اجرای طرح‌هایی مانند شترسواری، اسب‌سواری و ایجاد پیست موتورسواری است. فرصت‌های گردشگری که اطلاعات مربوط به آن از طریق رسانه‌ها توسط شهرداری اطلاع‌رسانی شده است.

واگذاری 4 هزار مترمربع زمین برای ساخت جایگاه سوخت

غلامرضایی با اشاره به وجود خانه‌های تاریخی در شهر نصرآباد گفت: مذاکراتی با سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان انجام و مقدمات ایجاد مراکز بومگردی در نصرآباد فراهم‌شده است. شهردار نصرآباد معتقد است با دو بانده شدن جاده نصرآباد- شهرضا جاده‌ای که بخشی از جاده ترانزیتی مشهد - شیراز است، حضور گردشگر در منطقه افزایش پیدا می‌کند. ازاین‌رو شهرداری ساخت مجتمع بین‌راهی نصرآباد - شهرضا را در دستور کار قرار داده و درصدد است تا با ارائه تسهیلات امکان حضور سرمایه‌گذار در شهر را فراهم کند. شهردار نصرآباد ادامه داد: با بهره‌برداری از جاده ترانزیت و افزایش تعداد خودروهای عبوری شهرداری با واگذاری بیش از 4 هزار مترمربع زمین مقدمات ساخت جایگاه سوخت CNG برای ارائه خدمات به رانندگان را در اولویت کار قرار داده است. غلامرضایی با تقدیر از تلاش نمایندگان شهرستان اصفهان برای پیگیری مشکلات شهر نصرآباد و رایزنی برای تأمین اعتبارات لازم برای اجرای پروژه‌های شهری گفت: سال گذشته بودجه شهرداری نصرآباد یک میلیارد و 500 میلیون تومان بود و امسال بودجه شهرداری 2 میلیارد و 500 میلیون بسته شد. بودجه‌ای که با توجه به رکود ساخت‌وساز و عدم پرداخت عوارض شهری بویژه در مناطق محرومی مانند شهر نصرآباد اگر حمایت‌های نمایندگان و فرمانداری نبود، امکان ادامه پروژه‌های عمرانی و فرهنگی در شهر وجود نداشت.

باوجود مشکلات مالی، پرداخت حقوق شهرداری به‌روز است

غلامرضایی افزود: باوجود مشکلات مالی که شهرداری‌های به‌ویژه در شهرهای کوچک با آن درگیر هستند، با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده پرداخت حقوق در شهرداری نصرآباد به‌روز است و پروژه‌های عمرانی بدون وقفه در حال انجام است. غلامرضایی آسفالت 45 هزار متر معابر شهری، رنگ‌آمیزی جداول، ساخت دو کیلومتر جاده ورودی، نصب تابلوی ورودی، اجرای پروژه دفع آب‌های سطحی، لکه‌گیری، زیرسازی و آسفالت 65 هزار مترمربع معابر شهری، آزادی سازی مرحله دوم خیابان 22 بهمن، ساخت دو پارک خانواده، برگزاری چهارشنبه‌بازار، رنگ‌آمیزی دیوارهای ورودی شهر، تکمیل میدان ورودی، نصب تمثال شهدا در ورودی شهر، ساماندهی گلزار شهدا و آرامستان‌های نصرآباد را بخشی از فعالیت‌های عمرانی انجام‌شده در یک سال گذشته عنوان کرد.

عرضه نان عشایر با برند شهر نصرآباد

شهردار نصرآباد بابیان اینکه شهرداری در تلاش است تا انواع نان پخت شده توسط عشایر در منطقه را به‌عنوان برند شهر نصرآباد معرفی کند، گفت: با آستان قدس و بازارهای کوثر اصفهان مذاکراتی انجام شد و قرار است حدود 25 نفر از بانوان شهر که شغل آن‌ها پخت نان است آموزش‌هایی را دریافت کنند و پس‌ازآن روزانه حدود 10 هزار قرص نان تولیدی آن‌ها با برند شهر نصرآباد به فروش برسد. غلامرضایی با اشاره به تولیدات متنوع عشایر افزود: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به دنبال این هستیم تا با ایجاد بسترهای لازم زمینه فروش صنایع‌دستی عشایر ازجمله قالی، چنته محصولات لبنی آن‌ها ازجمله کشک و روغن حیوانی بانام نصرآباد فراهم شود. محصولاتی که هم‌اکنون با برند شیراز در کشور به فروش می‌روند.

ارسال نظر