جمع آوری ۱.۵ تن مواد غذایی تاریخ گذشته در اصفهان
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: طی یک هفته اخیر ۱.۵ تن موادغذایی تاریخ گذشته و مشکلدار در سطح شهر اصفهان جمعآوری شد.
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: طی یک هفته اخیر ۱.۵ تن موادغذایی تاریخ گذشته و مشکلدار در سطح شهر اصفهان جمعآوری شد.
حسین صفاری در گفتوگو با تسنیم با اشاره به اهمیت سلامت مردم جامعه اظهار داشت: مرکز بهداشت استان اصفهان با نظارت و بازرسی روی مواد غذایی و مکانهای توزیع و عرضه مواد غذایی، در سالم بودن موادغذایی میکوشد.
وی افزود: بعضی از مواد خوراکی مانند چیبس، پفک، آبمعدنی و نوشیدنی زمانی که در معرض مستقیم نور خورشید قرار میگیرند، سلامتی انسان را به خطر میاندازند.
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان با بیان اینکه تابش نور خورشید به اقلامی چون پفک، چیبس و امثال آنها سبب تولید گاز و اکسیده شدن ذرتهای فراوری شدن در آنها میشود، گفت: اکسیده شدن سبب بروز مسمومیت در بدن انسان میشود.
وی ادامه داد: به فروشندگان مواد غذایی توصیه شده که از گذاشتن مواد غذایی در بیرون از مغازه به دلیل تابش نور خورشید، حتی با کشیدن سایهبان و نشستن گرد و خاک در اثر تردد وسایل نقیه و عابران روی اقلام خوراکی خودداری کنند.
صفاری تصریح کرد: نشستن ذرات گرد و غبار روی پاکت اقلامی چون پفک، چیبس، کیک، بیسکوئیت و نظیر آن میتواند سبب آلوده شدن پاکت خوراکی شود و زمانی که کودک از آن استفاده میکند، ذرات گرد و خاک را وارد دهان خود میکند و اگر با نور خورشید هم در تماس بوده باشد، خطر دوچندان میشود.
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان با اشاره به اینکه تمام فروشندگان مواد غذایی، ملزم به گذراندن دورههای آموزشی پیرامون سلامت مواد غذایی هستند، اظهار داشت: به همه فروشندگان مواد غذایی آموزش چهره به چهره داده میشود و همه باید در دورههای آموزشی شرکت کنند تا سلامت مردم به علت ناآگاهی فروشندگان برای عدم نگهداری صحیح مواد غذایی، به خطر نیفتد.
وی افزود: به فروشندگان اخطار داده شده تا مواد غذایی را خارج از مغازه نگذارند و در صورت رویت بازرسان اداره بهداشت، ابتدا به آنها تذکر و در صورت مشاهده مجدد با آنها برخورد میشود.
صفاری خاطرنشان کرد: مواد غذایی که احتمال عدم قابلیت استفاده از آنها وجود دارد، برای آزمایش به مراکز بهداشت ارجاع داده میشود و در صورتی که مشکلی نداشته باشد، به مغازه دار برگردانده و در غیر این صورت با حکم غذایی معدوم میشود.
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان تصرح کرد: در حال حاضر 80 بازرس در شهر اصفهان، وظیفه نظارت و بازرسی روی مواد غذایی و اماکن عرضه، تولید و توزیع مواد غذایی را زیر نظر اداره بهداشت بر عهده دارند.