طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

میگوی کاجون تند و پنیری، خوشمزه‌ترین پیش غذا برای مهمانی‌ها است، یک غذای آسان و سریع پر از عطر و طعم!

برترین‌ها - الهام مظفری: میگوی کاجون تند و پنیری، خوشمزه‌ترین پیش غذا برای مهمانی‌ها است، یک غذای سریع، آسان و پر از عطر و طعم!
مواد لازم:
  • ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
  • یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • یک قاشق چایخوری پونه خشک
  • یک قاشق چایخوری ریحان خشک
  • یک قاشق چایخوری آویشن
  • یک قاشق چایخوری پودر پیاز
  • یک قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۵ قاشق غذاخوری کره
  • نصف یک پیاز کوچک خرد شده
  • دو حبه سیر له شده
  • یک فلفل قرمز کوچک خرد شده
  • سه شاخه کرفس متوسط خردشده
  • ۴۵۰ گرم میگوی پاک شده
  • ۲۲۵ گرم پنیر خامه ای (در دمای اتاق)
  • نصف پیمانه خامه
  • ۱۱۰ گرم پنیر پارمزان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • نان تست برای خوردن

طرز تهیه:

1. برای تهیه ادویه کاجون، فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. یک ظرف متوسط را با کمی کره چرب کنید و روی سینی فر بگذارید. پاپریکا، فلفل قرمز، پونه، ریحان، آویشن، پودر پیاز و پودر سیر را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. مخلوط را فعلا کنار بگذارید.

2. کره را در یک ماهیتابه نچسب متوسط انداخته و روی حرارت قرار دهید. آن را گرم کنید تا شروع به کف کردن کند. پیاز و سیر را اضافه کنید و بپزید تا زمانیکه پیاز شفاف شود (حدود ۳ دقیقه)
فلفل قرمز و کرفس خرد شده را همراه با مخلوط ادویه کاجون اضافه کنید. ۵ دقیقه دیگر بپزید یا تا زمانی که سبزیجات شروع به نرم و قهوه‌ای شدن کنند.

3. میگو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بپزید. حرارت را کم کنید.

4. پنیر خامه ای، خامه و سه چهارم پنیر پارمزان را هم اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که یک دست شوند. نمک و فلفل به اندازه کافی بپاشید.

5. مخلوط را در ظرف مورد نظرتان بریزید و باقیمانده پنیر پارمزان را روی آن بپاشید.

6. ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی و معطر شود داخل فر بپزید. با احتیاط ظرف را از فر درآورید و اجازه دهید ۵ دقیقه بماند و سپس میل کنید.

7. این غذا را گرم و همراه با کراکر یا نان تست میل کنید و لذت ببرید!

برای دیدن سایر آموزش غذاها کلیک کنید.

ارسال نظر