کاهش 60 درصدی برداشت انگور در تیران و کرون

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تیران و کرون گفت: خشکسالی های اخیر باعث کاهش 60 درصدی برداشت انگور شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تیران و کرون گفت: خشکسالی های اخیر باعث کاهش 60 درصدی برداشت انگور شده است.
محسن حاج عابدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به خشکسالی های اخیر محصول انگور در باغات تیران و کرون کاهش و برداشت محصول انگور در سال جاری در تیران و کرون ۶۰ درصد نسبت به سال قبل کاهش یافته است.
وی تصریح کرد: سطح زیر کشت انگور در تیران و کرون يك هزار و ۵۰۰ هکتار بوده که بیش از چهار تن محصول انگور برداشت شده است.
حاج عابدی اضافه کرد: انگورهای شهرستان تیران و کرون در انواع مختلفی به بازار عرضه می‌شود که شامل عسکری، مثقالی، مره، قرمز و سیاه است که از باغ‌های تیران برداشت می‌شود و ۲۰ درصد از آن‌ها برای تولید سرکه، شیره و کشمش استفاده می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون گفت: آب و هوا و خاک مناسب تیران و کرون باعث شده است محصولات این شهرستان به ویژه انگور با کیفیت و مرغوب شود و اگر بارندگی مناسبی داشته باشیم برداشت انگور به ۳۵ تن نیز می‌رسد و تیران و کرون یکی از عمده‌ترین تولید کننده انگور در استان اصفهان است.

ارسال نظر