کمک درمانی صندوق بازنشستگی به ۲۴ هزار بازنشسته دارای بیماری صعبالعلاج
مدیرکل برنامهریزی و مدیریت سیستمهای صندوق بازنشستگی کشوری گفت: ۲۴ هزار نفر از بازنشستگان مشترک این صندوق از بیماریهای صعب العلاج رنج می برند که در قالب بیمه تکمیلی درمان به آنها کمک می کند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا ، بهروز انتظاری در نشست هم اندیشی «جایگاه بازنشستگی در نظام تامین و رفاه اجتماعی» اظهار کرد: از آنجایی که صندوق بازنشستگی کشوری امکان همسان سازی یک باره حقوق بازنشستگان را ندارد، تلاش کرده بدون کمک دولت، خدماتی از قبیل کمک های نقدی بلاعوض، بیمه عمر و حوادث و بیمه تکمیلی درمان را از محل بودجه خود ارائه دهد.
وی ادامه داد: همچنین اعزام بازنشستگان و موظفین به تورهای سیاحتی و زیارتی، پرداخت وام ضروری، برگزاری همایش ها و جشنواره های فرهنگی و ورزشی و تاسیس خانه های امید در سراسر کشور از محل بودجه صندوق برای افزایش رفاه بازنشستگان انجام می شود.
انتظاری با بیان اینکه جامعه حقوق بگیران صندوق بازنشستگی کشوری ۶۹ درصد مرد و ۳۱ درصد زن هستند، افزود: یک میلیون و ۳۴۰ هزار نفر بازنشسته و خانواده بازنشستگان متوفی، حقوق بگیر صندوق بازنشستگی کشوری محسوب می شوند؛ به طوریکه وزارت آموزش و پرورش با ۷۶۰ هزار حقوق بگیر ۵۸ درصد از حقوق بگیران صندوق را تشکیل می دهد.
وی با اشاره به پوشش حمایتی ۹۵ درصدی صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: یکی از چالش های اصلی صندوق بازنشستگی کشوری کاهش پوشش حمایتی به زیر عدد یک است که بر اساس تجربیات بین المللی یک صندوق بازنشستگی پایدار، دارای نسبت پشتیبانی ۳ و در سطح مطلوب تر ۶ تا ۷ است.