مراحل تهیه مرغ طعم‌دار برای سالاد و ساندویچ

یکی از مهمترین بخش‌های داشتن یه سالاد یا ساندویج خوشمزه که حاوی مرغ هم هست اینه که بتونیم مرغشون رو طوری بپزیم که اصلا طعم زهم نده و خیلی خوش عطرو بو و خوشمزه باشه و در عین حال حسابی آبدار باشه و خشک نشده باشه که در این مطلب طرز تهیه آن را آوردیم.

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: یکی از مهمترین بخش های داشتن یه سالاد یا ساندویج خوشمزه که حاوی مرغ هم هست اینه که بتونیم مرغشون رو طوری بپزیم که اصلا طعم زهم نده و خیلی خوش عطرو بو و خوشمزه باشه و در عین حال حسابی آبدار باشه و خشک نشده باشه.

در این مطلب طرز تهیه یه مرغ لذیذ رو براتون میذاریم که از این به بعد میتونین داخل خیلی از سالاد های سرد و ساندویج ها با خیال راحت استفاده کنین و لذت ببرین.

مواد لازم

۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان

  • ۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۲۰ گرم کره
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع

طرز تهیه

1. برای تهیه این مرغ خوشمزه و آسون باید ابتدا سینه مرغ رو از وسط نصف کنین.

2. حالا یه کیسه فریزر بذارین روشون تا موقع کوبیدن آب مرغ این ور اون ور نپره و بعد با یه بیفتک کوب بکوبینشون تا ضخامتشون کمتر بشه.

3. حالا هر دو طرف مرغ رو به تمام ادویه هایی که داشتین آغشته کنین.

4. داخل یه ماهیتابه کره و روغنی که داشتین رو بریزین و وقتی کره آب شد و داغ شد سینه ها رو داخل ماهیتابه بذارین.

5. حالا مرغ رو با حرارت متوسط بپزین احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته باشه، مرغ آب میندازه و با آب خودش میپزه. وقتی یه طرف مرغ تقریبا طلایی شد ( نذارین خیلی طلایی و خشک بشه) برش گردونین تا طرف دیگه هم تغییر رنگ بده. کلا برای پخت مرغ کمتر از یک ربع زمان لازم دارین. نذارین مرغ کاملا خشک و بی آب بشه و بعد پختن از ماهیتابه درش بیارین.

6. حالا مرغ خوشمزه تون برای استفاده در انواع سالاد و ساندویج حاضره …

برای دیدن سایر آموزش غذاها کلیک کنید.
ارسال نظر