65.2 درصد مدارس اصفهان به سیستم گرمایشی استاندارد مجهز شدند

مدیرکل نوسازی مدارس اصفهان گفت: تاکنون با همت این اداره کل 65.2 درصد مدارس استان به سیستم گرمایشی استاندارد مجهز شدند.

مدیرکل نوسازی مدارس اصفهان گفت: تاکنون با همت این اداره کل 65.2 درصد مدارس استان به سیستم گرمایشی استاندارد مجهز شدند.
محمد حسین سجاد روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: طرح استاندارد سازی سیستم های گرمایشی مدارس در کشور در سال های اخیر اجرا شد و در استان با هدف تامین ایمنی و سلامت جسمی و روحی دانش آموزان و بهینه سازی مصرف انرژی و فراهم کردن زمینه های مناسب فرآیند تعلیم و تربیت از سال 1392 آغاز شد.
وی اظهارداشت : در ابتدای شروع طرح در این سال ، فقط 27 درصد مدارس استان و به نوعی هفت هزار و 406 کلاس درس دارای سیستم های گرمایشی استاندارد بود که اکثر آنها فرسوده و از کار افتاده تلقی می شد.
وی با بیان این که اکنون 10 هزار و 500 کلاس درس استان به سیستم گرمایشی استاندارد مجهز شد، یادآور شد: برای اجرای این طرح اعتباری بالغ بر یکهزار و 260 میلیارد ریال هزینه شد.
سجاد یادآور شد : در مجموع اکنون 17 هزار و 906 کلاس درس در استان دارای سیستم های گرمایشی استاندارد است.
وی در عین حال به نیاز 9 هزار و 175 کلاس درس ( 37،5 درصد) به استاندارد شدن سیستم گرمایشی اشاره و اضافه کرد: در صورت تامین اعتبار، عملیات اجرایی این کلاس ها آغاز می شود.
به گزارش ایرنا، استاندارد سازی سیستم های گرمایشی مدارس به تاکید کارشناسان لازمه امنیت فضای تعلیم و تربیت و تامین ایمنی و سلامت جسمی و روحی دانش آموزان است.
این ضرورت در پی پیشگیری از بروز حوادث تلخ و جانسوزی است که در سال های گذشته در فصل پاییز و زمستان در مدارس برخی مناطق کشور رخ داد و دردی ابدی بر دل جامعه بر جای گذاشت.
از جمله آن حوادث می توان به آتش سوزی مدرسه ای در روستای سفیلان از توابع استان چهارمحال و بختیاری، همچنین حادثه ای مشابه در مدرسه ای در روستایˈدرودزنˈ مرودشت از توابع استان فارس وهمچنین غم انگیز تر حادثه ای در مدرسه ˈشین آبادˈ پیرانشهر اشاره کرد.
در بررسی های صورت گرفته مشخص شد که نواقص بخاری نفتی و استاندارد نبودن این وسیله گرمایشی، عامل بروز این حادثه بوده است.
براین اساس وزیر آموزش و پرورش امسال پیش از آغاز سال تحصیلی جدید، این خبر خوش را اعلام کرد که خوشبختانه در سال های اخیر، وسایل گرمایشی غیراستاندارد دیگر در مدارس وجود ندارد.
سید محمد بطحایی در عین حال تصریح کرد که منظور این است که وسایل خطرآفرین مانند بخاری های نفتی چکه ای دیگر در مدارس وجود ندارد اما همین بخاری های نفتی کاربراتوری هم برای بچه ها خطرناک و غیرایمن است.
هم اکنون دستگاه تعلیم و تربیت استان اصفهان متشکل از 850 هزار دانش‌ آموز، بیش از 50 هزار معلم شاغل و 30 هزار بازنشسته و بیش از پنج هزار مدرسه است.

ارسال نظر