آنچه در جلسه رانندگان اتوبوسرانی با شهردار گذشت
"ایراد از کارکنان نیست؛ مشکلات زندگی بر آنان غلبه کرده؛ پرداخت قسط وام، کرایه خانه و مشکلات زندگی شرایط سختی را برای رانندگان رقم زده است؛ قصد اخلالگری نداریم نیت ما خدمت به مردم است و از صبح اول وقت با همین هدف سر کار حاضر میشویم ..."
"ایراد از کارکنان نیست؛ مشکلات زندگی بر آنان غلبه کرده؛ پرداخت قسط وام، کرایه خانه و مشکلات زندگی شرایط سختی را برای رانندگان رقم زده است؛ قصد اخلالگری نداریم نیت ما خدمت به مردم است و از صبح اول وقت با همین هدف سر کار حاضر میشویم ..."
به گزارش ایمنا، روز گذشته (شنبه) فیلمهایی از سخنرانی رییس شورای کارگری اتوبوسرانی در جمع رانندگان منتشر شد که در آن به دلیل پرداخت نشدن بخشی از حقوق شهریورماه معترض بوده و از رانندگان میخواست که اعتراض خود را نشان دهند. محتوای فیلم نشان میداد که فشارهای معیشتی کاسه صبر این قشر را لبریز کرده به طوری که حتی تحمل یک ماه حقوق معوقه را ندارند.
صدای رانندگان، شهردار اصفهان را به جمع خود فرا خواند تا نوید دوباره امنیت شغلی را بدهد که رشتههایش این روزها در بیشتر رستهها، سست شده است.
در مسجد اتوبوسرانی برای شنیدن صحبتهای شهردار گرد هم آمدهاند، کمی از عصبانیتشان فروکش شده و به صحبتهای شهردار امید بستهاند. شهردار که آماده شنیدن صحبت و درد و دل رانندگان است به آنها میگوید: امروز برای شنیدن حرفهای شما آمدهایم و میخواهیم که همه صحبت کنند و من هم نکاتی که لازم است را برای شما میگویم.
فضا آرام است، " اقساط عقب افتاده" و جریمههای بانکی که برای دیرکرد آنها باید پرداخت شود، "اجارهخانه"، آغاز سال جدید تحصیلی فرزندان و هزینههای آن مشکلاتی است که تعدادی از رانندگان به نمایندگی از بقیه با شهردار در میان میگذارند و تأکید دارند که مشکلات زندگی بر آنها غلبه کرده و شرایط سختی را برایشان رقم زده است.
تیر آخر را اما یک نفر می زند وقتی میگوید" مدرسه رفتن بچه هزینه دارد، من مدام کارت بانکم را چک میکنم اما حقوقی به حسابم نیامده است!"
شهردار ابتدا به شرایط سخت اقتصادی کشور و مقایسه آن با گذشته اشاره میکند و میگوید: این آرزوی من به عنوان یک مدیر است که بتوانم حقوق بیشتری به شما بدهم، اما در شرایط کنونی چارهای جز اولویتبندی و برنامهریزی دقیق وجود ندارد. کدام مدیری است که نخواهد کسی که با او کار می کند تأمین مالی باشد؟ اما در حال حاضر شهرداریها بنا به وضعیت اقتصادی کشور با یک معادله چند مجهولی مواجه هستند.
به گفته شهردار ماه گذشته شش میلیارد تومان بودجه به اتوبوسرانی تخصیص داده شد از این مبلغ پنج میلیارد تومان برای پرداخت پاداش و حقوق کارکنان صرف شده و حق بیمه کارکنان تا مردادماه تسویه شده است.
شهردار به افزایش قیمت قطعات و تجهیزات مورد نیاز اتوبوسها اشاره و تصریح میکند: در این وضعیت باید نرخ بلیت اتوبوس چهار برابر و البته درآمد مردم نیز چهار برابر شود اما این امکانپذیر نیست و ما در سال جاری حاضر نشدیم که این فشار اقتصادی را در حمل و نقل عمومی به مردم وارد کنیم.
به گزارش ایمنا، یکی از نکاتی که در فیلمهای منتشر شده از سوی رییس شورای کارگری اتوبوسرانی مطرح میشود این است که تا پیش از شروع به کار مدیریت شهری جدید زمان واریز حقوق رانندگان اتوبوسرانی چهارم ماه بود اما در این یکسال به مرور چهارم شد ششم، ششم شد هشتم، هشتم شد دهم و امروز که ۲۱ مهرماه است هنوز حقوق شهریورماه پرداخت نشده است .
مشهدی که به گفته خودش در اتوبوسرانی ۲۰ سال سابقه کار دارد، اشاره میکند که رکورد تأخیر در واریز حقوق دهم ماه بود، اما این ماه بعد از ۲۱ روز هنوز نمیدانیم کی قرار است واریزی داشته باشیم ؟