بوم گردی، گردشگری را به محروم‌ترین بخش‌های کشور کشانده است

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: وقتی گردشگری به مکانی وارد شد همه به فکر حفاظت و حراست از میراث فرهنگی می‌افتند و بوم گردی روزنه امیدبخش در گردشگری است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: وقتی گردشگری به مکانی وارد شد همه به فکر حفاظت و حراست از میراث فرهنگی می‌افتند و بوم گردی روزنه امیدبخش در گردشگری است.
به گزارش ایسنا، فریدون الهیاری امروز (یکشنبه) در نشست مشترک با علی‌اصغر مونسان - معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و فعالان گردشگری و هنرمندان اصفهان، اظهار کرد: پایان سال ۹۶ شاهد پایان مرمت ایوان کاخ چهل ستون پس از ۱۲ سال بودیم. وقتی از میراث فرهنگی صحبت می‌کنیم یعنی همه مردم و افراد فرهنگی مسئول هستند، در میراث فرهنگی همه مسئولان باید کمک کنند.
وی افزود: استانی که ۲۲ هزار اثر میراثی دارد برای حفاظت از این همه اثر نیازمند یک عزم ملی است و تلاش‌های ما گوشه‌ای از این مسئولیت سنگین است که نیازمند توجه اساسی است.
الهیاری تصریح کرد: 1288 کارگاه مرمتی داشته‌ایم و خوشبختانه از حمایت ویژه شهرداران، فرمانداران و دهیاران برخوردار بوده‌ایم. همچنین نزدیک ۴۰۰ پروژه میراثی داشته‌ایم که بخش خصوصی آن‌ها را تکمیل کرده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان، گفت: در استان اصفهان گردشگری، صنایع‌دستی و میراث، محور توسعه استان است و یک وفاق جمعی و اهتمام جدی در میان مردم وجود دارد، اصفهان شاید زمانی در صنعت پیشرو بوده است، اما به دلیل نگاه به توسعه پایدار نگاه به صنعت نیز بایستی تغییر کند.
وی افزود: در بحث کشاورزی نیز همین‌طور است، امروز همه به این نتیجه رسیده‌اند که در حوزه اشتغال، اقتصاد و سرمایه‌گذاری صنعت گردشگری است که باید وارد میدان شود.
الهیاری ادامه داد: تا قبل از دولت تدبیر و امید هنرمندان دارای شناسنامه هنرمندی ۴۰۰۰ نفری بودند، اما امروز بالغ بر ۳۴ هزار نفر دارای شناسنامه هنرمندی هستند، که این امر یعنی صنایع دستی جایگاه مهمی در اشتغال استان دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: در حوزه صادرات، صنایع دستی پیشرو است و این بخش برای استان، درآمدزا و ارزش آفرین به حساب می‌آید. همچنین هنرمندانی داریم که در شهرهای کوچک این استان فعال صادراتی هستند.
وی افزود: در شرایط بین‌المللی بحث میراث و صنایع‌دستی ممکن است از منظرهایی چالش ایجاد کند، اما از دیگر سو فرصت ایجاد می‌کند که نیازمند تدبیر در سطح ملی و استانی است. از ابتدای اول سال بوم‌گردی های ما به عدد ۴۰۰ رسیده و تا پایان سال به ۵۰۰ می‌رسد و اصفهان رتبه یک کشور را در این خصوص دارد.
الهیاری با بیان اینکه بوم گردی، گردشگری را به محروم‌ترین بخش‌های کشور کشانده است، خاطرنشان کرد: وقتی گردشگری به مکانی وارد شد همه به فکر حفاظت و حراست از میراث فرهنگی می‌افتند و بوم گردی روزنه امیدبخش در گردشگری است.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار