آغاز برداشت بِه از باغ‌های بارور استان اصفهان

برداشت محصول بِه از باغ‌های بارور استان اصفهان نخستین تولیدکننده این محصول باغی در کشور آغاز شد.

برداشت محصول بِه از باغ‌های بارور استان اصفهان نخستین تولیدکننده این محصول باغی در کشور آغاز شد.
به گزارش صداوسیما؛ مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در پی خشکسالی و نامساعد بودن شرایط آب و هوایی در زمان گرده افشانی و گل دهی در برخی مناطق این استان تولید این محصول باغی، امسال 40درصد کمتر از پارسال پیش بینی شده است.
احمدرضا رییس زاده پیش بینی کرد تاپایان آب 14هزار و 400تن محصول بِه از بیش از دوهزار باغ این استان برداشت شود.
وی رقم اصفهان را عمده رقم این استان با کیفیت مرغوب، تجاری و بازار پسند معرفی کرد و گفت: نطنز، فلاورجان، کاشان، تیران و کرون، شهرضا، اردستان، شاهین شهر و گلپایگان عمده تولیدکنندگان این محصول باغی در استان اصفهان است.
میوه بِه سرشار از ویتامین‌های AوBوC همچنین قند و پپتین است.

ارسال نظر