عدم برگزاری "نمایشگاه کتاب" اصفهان را از استاندارد جهانی نمایشگاهها دور میکند
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی اصفهان گفت: ممکن است با استاندارد جهانی فاصله و نقاط ضعفی در برگزاری داشته باشیم اما باید برای رسیدن به هدف نمایشگاه جهانی گام برداریم و برگزار نکردن نمایشگاه کتاب ما را از این هدف دور میکند.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی اصفهان گفت: ممکن است با استاندارد جهانی فاصله و نقاط ضعفی در برگزاری داشته باشیم اما باید برای رسیدن به هدف نمایشگاه جهانی گام برداریم و برگزار نکردن نمایشگاه کتاب ما را از این هدف دور میکند.
به گزارش تسنیم ، علی یارمحمدیان عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه پیرامون برگزاری 13 دوره نمایشگاه کتاب اصفهان اظهار داشت: نمایشگاه بین المللی استان اصفهان تلاش میکند در تمامی زمینههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تأثیرگذار باشد.
وی افزود: امسال با توجه به تلاطم ارزی و شرایط اقتصادی 26 نمایشگاه و رویداد اقتصادی را در شهر اصفهان برگزار کردیم و سعی کردیم وظیفه خود را به منصه ظهور بگذاریم برای همین شرکت نمایشگاهها در زمینه اجتماعی و فرهنگی نیز حضور داشته و دغدغه اجتماعی جامعه را برای خود دارد و سعی میکند وارد شود تا جامعه را بهوجد آورد.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بین المللی اصفهان بیان کرد: امسال نمایشگاه کتاب در محل دائمی نمایشگاههای اصفهان برگزار میشود تا در زمینه فرهنگی نیز رویداد داشته باشیم و مردم شهر را بهوجد آوریم و یکی از کارکردهای نمایشگاه همین است که شور و شوق ایجاد کند و موجی از داخل نمایشگاه به سطح جامعه گسترش یابد.
وی ادامه داد: نمایشگاه محل تلاقی تولید کننده و مصرف کننده و مرکز خلاقیت است و خلاقیت خوشهای است و تمامی افراد یک صنف کنار هم بهصورت همافزا خلاقیت و نوآوری را بهوجود میآورند.
یارمحمدیان با ابراز اینکه هدف از برگزاری نمایشگاه کتاب ارتقای سطح فرهنگی و سطح مطالعه جامعه است، گفت: شرکت نمایشگاه بین المللی با برگزاری نمایشگاه کتاب چنین اهدافی را دنبال میکند چراکه رویداد فرهنگی است و میتواند بخش خاکستری را جذب کند و نمایشگاه جامعه را تحریک و در شهر ایجاد موج میکند.
وی ادامه داد: در سال گذشته حدود 9 میلیون نفر از نمایشگاههای کتاب سراسر کشور بازدید کردند، در 22 استان کشور نمایشگاه برگزار میشود و متأسفانه چندین سال اصفهان از وجود نمایشگاه محروم بوده است.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بین المللی اصفهان گفت: روشهای زیادی ازجمله ساخت کتابخانه، خانواده، آموزش و پرورش، ایجاد ایستگاههای شهرداری برای مطالعه برای ارتقای سطح مطالعه لازم است و حلقه تکمیل کننده این روشها، برگزاری نمایشگاه است که به افزایش سرانه مطالعه کمک میکند.
وی اضافه کرد: در وزارت فرهنگ ردیف بودجهای برای کتاب برای استانهای مختلف در نظر گرفته شده که سال گذشته اصفهان بهدلیل برگزار نکردن نمایشگاه کتاب محروم بوده است.
یارمحمدیان بیان کرد: ممکن است با استاندارد جهانی فاصله داشته باشیم و نقاط ضعفی در برگزاری داشته باشیم اما باید برای رسیدن به هدف نمایشگاه جهانی گام برداریم و برگزار نکردن نمایشگاه کتاب ما را از این هدف دور میکند.
وی افزود: بسیاری افراد امکان مراجعه به نمایشگاه تهران را ندارند و رسالت اجتماعی ایجاب میکند نمایشگاه کتاب در استانها برگزار شود تا همه از این مزایای دولتی بهرهمند شوند.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بین المللی اصفهان خاطرنشان کرد: امسال برای نخستین بار برپایی نمایشگاه کتاب اصفهان به بخش خصوصی واگذار شده و تعاونی ناشران مسئول برگزاری این رویداد هستند و در نظر داریم تمام رویدادهای اقتصادی و فرهنگی در شرکت نمایشگاهها را به بخش خصوصی واگذار کنیم و ما تنها بسترساز باشیم.