۴۰ درصد صنایع اصفهان هنوز از آب بجای پساب استفاده می کنند

سخنگوی آبفای استان اصفهان گفت: ۴۰ درصد صنایع اصفهان هنوز از آب به جای پساب استفاده می کنند که این روند باید تا سال ۱۳۹۸ اصلاح شود.

سخنگوی آبفای استان اصفهان گفت: ۴۰ درصد صنایع اصفهان هنوز از آب به جای پساب استفاده می کنند که این روند باید تا سال ۱۳۹۸ اصلاح شود.
اکبر بنی طبا در گفت و گو با مهر، با اشاره به اینکه تخصیص میزان پساب به صنعت، کشاورزی و محیط زیست جزو وظایف شرکت آب منطقه ای است، اظهار داشت: آبفا استان به علت اینکه بخش قابل توجهی از مشترکین شبکه فاضلاب ندارند و از سوی دیگر منابع دولتی نیز برای ایجاد شبکه و تاسیسات فاضلاب نیست، بنابراین از بخش های خصوصی درخواست سرمایه گذاری در این حوزه را کرده است تا این بخش به ازای پولی که وارد می کند، پساب را در اختیار بگیرد.
وی به قرارداد بیع متقابل با شرکت آبفا و یکی از صنایع بزرگ استان، در سال ۹۲ اشاره کرد و گفت: این شرکت قرار شد در قبال ۱۲۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری برای احداث ۴۵۰ کیلومتر شبکه فاضلاب به مدت ۲۰ تا ۳۰ سال از پساب فاضلاب هفت شهر اصفهان مثل لنجان و مبارکه استفاده کند که در مجموع ۶۷۰ میلیون متر مکعب پساب به آن اختصاص می یابد.
سخنگوی آبفای استان اصفهان بیان داشت: یکی دیگر از شرکت های صنعتی اصفهان هم اکنون به طور جدی بدنبال استفاده از پساب است که پساب لنجان و فولاد شهر و نجف آباد استفاده کند.
وی با بیان اینکه در پی جایگزینی پساب به جای آب در پالایشگاه اصفهان هستیم، گفت: هم اکنون حدود ۱۸۰ لیتر بر ثانیه آب توسط پالایشگاه اصفهان برای تامین بنزین، گازوئیل و فرآورده های نفتی استفاده می شود که برای دستیابی به آب پایدار تصفیه خانه پساب شاهین شهر را برای پالایشگاه در نظر گرفتیم که تا پایان سال این اقدام صورت می گیرد.
بنی طبا بیان داشت: نیروگاه اسلام آباد که حدود ۱۵۰ لیتر بر ثانیه آب استفاده می کند مقرر شد که تا سال آینده پساب را جایگزین کند.
وی با بیان اینکه حداکثر تا سال ۹۸ باید تمامی صنایع ما تنها از پساب برای مصارف خود استفاده کنند و هم اکنون ۴۰ درصد از صنایع ما هنوز از آب استفاده می کنند، اضافه کرد: بدنبال احداث یک تصفیه خانه با ظرفیت بالا در حدی که پساب را به حد آب مقطر برساند، در دستور کار است.
سخنگوی آبفای استان اصفهان گفت: در حال حاضر تصفیه خانه شمال و جنوب را برای تصفیه پساب در نظر داریم که مقرر شد با تکنولوژی جدید بازسازی شود تا پساب را به حد مطلوبی تصفیه کند.

ارسال نظر