آغاز برداشت زعفران در نطنز

مدیر جهاد کشاورزی نطنز گفت: برداشت زعفران در شهرستان نطنز به عنوان قطب تولید این محصول در استان اصفهان آغاز شد که پیش بینی می شود یکهزار و 600 کلیوگرم برداشت شود.

عبدالرضا مهدی بادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برداشت محصول زعفران در شهرستان نطنز به عنوان قطب تولید این محصول در استان اصفهان آغاز شد.
وی افزود: 230 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان نطنز، زیر کشت زعفران است که بخش عمده آن در بخش مرکزی و بخش کمتری در بخش امامزاده این شهرستان وجود دارد.
مدیر جهاد کشاورزی نطنز گفت: پیش‌بینی می‌شود از این 230 هکتار، یکهزار و 600 کیلوگرم زعفران خشک به ارزش 160 میلیارد ریال برداشت شود که برای کشاورزان صرفه اقتصادی دارد.
وی تصریح کرد: استقبال کشاورزان از زعفران به علت کم آب بودن و صرفه اقتصادی، باعث شده که کشت این محصول در شهرستان نطنز با رشد 40 درصدی روبرو باشد.

ارسال نظر