طرز تهیه خورش انار

خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها با نزدیک شدن به شب یلدا می توانید با غذای محلی سفره تان را زیباتر کنید.

خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها با نزدیک شدن به شب یلدا می توانید با غذای محلی سفره تان را زیباتر کنید.
مواد لازم برای خورش انار
مرغ :یک عدد
پیاز :یک عدد
دانهانار:2 پیمانه
رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه :به مقدار لازم
طرز تهیه خورش انار
مرغ را کمی سرخ کرده و با 2 لیوان آب به مدت 1/5 ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا بپزد.
پیاز را خرد کرده و در روغن طلایی می کنیم.
دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا آب انار کشیده شده و خورشت به روغن بیفتد.
در صورت قرمز نبودن انارها رب گوجه را اضافه کرده، نمک و ادویه جات را داخل آن می ریزیم.
در کنار مرغ یا گوشت پخته شده قرار می دهیم.
توجه داشته باشید که تنها کمتر از یک پیمانه آب داخل خورشت باقی مانده باشد.
خورشت را بدون گذاشتن درپوش قابلمه ( زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیمساعت روی حرارت ملایم نگه می داریم تا اصطلاحاً جا افتاده و کاملاً به روغن بیفتد غلظت
خورشت مانند فسنجان باشد.
در صورت تمایل می توانیم بادمجان های سرخ شده را هم در کنار آن قرار دهیم.
نکات تکمیلی در مورد خورش انار
خورش انار جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
خورش انار را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ارسال نظر