6 نکته برای پوشیدن کفش پاشنه بلند

پوشیدن کفش پاشنه‌ بلند گهگاهی با دردسر همراه است. برای راحت راه رفتن با کفش‌ پاشنه بلند و جلوگیری از درد پا برای شما چند راه حل ساده داریم.

پوشیدن کفش پاشنه‌ بلند گهگاهی با دردسر همراه است. برای راحت راه رفتن با کفش‌ پاشنه بلند و جلوگیری از درد پا برای شما چند راه حل ساده داریم.
معمولا پوشیدن لباس‌ها و کفش‌های مدرن، به دلیل طراحی خاص و غیرمعمولآن‌ها کمی سخت و دردسرساز است. گاهی شدیدا دوست داریم جدیدترین مدل تاپ یا شلوار جین تنگ و یاکفش‌های پاشنه بلند زیبا را امتحان کنیم اما پوشیدن آن‌ها ما را معذب و ناراحت می کند. مثلا کفش‌های پاشنه بلند به دلیل ساختار خاصی که دارند، انگشتان پا را به هم می‌چسبانند و بعد از چند ساعت راه رفتن با آن‌ها درد شدیدی در انگشتان و ساق پا احساس می‌کنیم و ممکن است دیگر هرگز سمت کفش محبوب‌مان نرویم. نیازی نیست تمام کفش‌های پاشنه بلند خود را که هزینه زیادی صرف آن‌ها کرده‌اید، داخل کمد حبس کنید و یا دور بیاندازید چون راه‌های مختلفی وجود دارند که به کمک آن‌ها می‌توانید کفش مورد علاقه‌تان را بدون درد و ناراحتی بپوشید. در متن زیر چند راه حل مختلف برای این کار به شما معرفی می‌کنیم.
1. مواظب پینه شست پایتان باشید
طبق تحقیقات انجام شده در دانشکده معالجات و درمان امراض پا، 80 درصد زنان از مشکلات مربوط به پا رنج می‌برند که 15 درصد این مشکلات ناشی از پینه شست پا است. پینه شست پا یک عارضه ناشی از تغییر شکل مفاصل انگشت شست پا است که به مرور باعث کج شدن انگشت به سمت داخل می‌شود. این عارضه تا حد زیادی ژنتیکی است اما گاهی به دلیل پوشیدن کفش‌های بسیار تنگ و پاشنه بلند ایجاد می‌شوند. پس حتما مطمئن شوید کفشی که انتخاب می‌کنید مناسب پای شما باشد. البته به گفته دکتر لورین، متخصص امراض پا، شاید پوشیدن کفش تنگ و پاشنه بلند باعث به وجود آمدن پینه شست پا نشود اما قطعا آن را تحریک و تشدید می‌کند. بنابراین اگر موقع انتخاب کفش متوجه شدید که انگشت شست پا به انگشت کناری چسبیده و تحت فشار قرار گرفته آن کفش را کنار بگذارید و کفشی انتخاب کنید که برای انگشتانتان فضای بیشتری داشته باشند و همین‌طور اندازه پاشنه کفش ترجیحا بیش از 4 سانتی‌متر نباشد.
2. کفش پاشنه‌ بلند پشت‌‌ باز نپوشید
کفش‌های پاشنه‌بلند پشت‌باز و به خصوص آن‌هایی که فقط یک بند باریک دور مچ پا دارند کفش های مناسبی نیستند زیرا با پوشیدن آن‌ها پا مدام داخل کفش لیز می‌خورد و شما برای جلوگیری از لیزخوردن به پنجه پا فشار وارد می‌کنید. بنابراین عضلات پا و ساق پا کشیده شده و باعث درد شدید پا می‌شوند.
3. قبل از خرید، حتما کفش را یک‌بار امتحان کنید
سعی کنید هرگز به صورت آنلاین و بدون امتحان‌کردن کفش نخرید. حتما داخل فروشگاه کفش مورد نظر را بپوشید و حتی چند قدمی با آن راه بروید تا مطمئن شوید مناسب است و فشاری به انگشتان‌تان وارد نمی‌کند.
4. در پوشیدن کفش پاشنه بلند تنوع به خرج دهید
اگر خیلی به کفش‌های پاشنه بلند علاقه دارید سعی کنید مدل‌های مختلف با پاشنه‌های مختلف داشته باشید و این که هر روز، تمام مدت کفش پاشنه بلند نپوشید. مثلا یک روز کقش پاشنه بلند و روز بعد یک جفت کفش تخت بدون پاشنه بپوشید. این بهترین راه حل است.
5. تمرینات کششی مخصوص به پشت ساق پا انجام دهید
پوشیدن کفش پاشنه‌بلند به مرور زمان عضلات پشت ساق پا را جمع می‌کند. پس بهتر است با انجام یک سریحرکات کششی از جمع شدن و دردناک شدن عضلات پشت ساق پا جلوگیری کنید. برای این‌کار مقابل یک دیوار بایستید و یک پا را جلوتر از پای دیگر قرار دهید. دست‌ها را به طوری که انشگتان رو به بالا باشند، به دیوار بچسبانید. زانوی پای عقبی را درحالیکه پاشنه آن به زمین چسبیده، کمی خم کنید. مواظب باشید پاشنه پا از زمین جدا نشود. حالا لگن و کل بدن را به جلو فشار دهید. با این کار کشش و فشار را در عضلات پشت ساق و پاشنه پا حس خواهید کرد. این کار را پنج مرتبه برای هر پا انجام دهید. سعی کنید هر روز چند دقیقه این حرکت را انجام دهید به خصوص بعد از این که برای چند ساعت با کفش پاشنه بلند راه رفته‌اید.
6. یک جفت کفش تخت همراه خود داشته باشید
برای بیشتر خانم‌ها پیش آمده که موقع بیرون رفتن از منزل کفش پاشنه بلند زیبای خود را پوشیده و بعد از چند ساعت احساس می‌کنند که دیگر قادر به تحمل درد پا و راه‌رفتن با آن کفش نیستند. پس تا حد امکان یک جفت کفش تخت همراه خود داشته باشید، به خصوص زمانی که به یک مهمانی و یا جشن عروسی می‌روید. در این صورت می‌توانید موقع سرو شام کفش‌های خود را عوض کنید و بعد از اینکه عضلات‌تان کمی استراحت کردند برای ادامه مهمانی دوباره کفش پاشنه بلند خود را بپوشید.

ارسال نظر