آغاز برداشت زعفران در اصفهان

برداشت زغفران ازهزار هکتار از اراضی کشاورزی استان اصفهان آغاز شد.

برداشت زغفران ازهزار هکتار از اراضی کشاورزی استان اصفهان آغاز شد.
به گزارش صداوسیما؛ مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه برداشت این محصول در مناطق سردسیر استان آغاز شده گفت: میزان کاشت زعفران در مقایسه با پارسال حدود 200هکتار افزایش یافته است.
احمدرضا رییس زاده متوسط برداشت این محصول را پنج و هفت دهم در هر هکتار اعلام و پیش بینی کرد: از مزارع زیر کشت استان بیش از پنج هزار و 700کیلوگرم زعفران برداشت شود .
وی گفت: نطنز ،تیران و کرون ،نجف آبادو اردستان عمده تولید کنندگان زغفران استان هستند .
استان اصفهان رتبه چهارم کشت زعفران در کشور را دارد .

ارسال نظر