اصفهان بارانی می‌شود

کارشناس مسؤول پیش‌بینی هوای اداره‌کل هواشناسی استان اصفهان گفت: نقشه‌ها بیانگر عبور موج ناپایداری از روی استان است که بر این اساس طی 24 ساعت آینده در برخی از مناطق استان شاهد بارش پراکنده باران خواهیم بود.

کارشناس مسؤول پیش‌بینی هوای اداره‌کل هواشناسی استان اصفهان گفت: نقشه‌ها بیانگر عبور موج ناپایداری از روی استان است که بر این اساس طی 24 ساعت آینده در برخی از مناطق استان شاهد بارش پراکنده باران خواهیم بود.

میترا سیدان امروز در گفت‌و‌گو با فارس ، در رابطه با وضعیت جوی استان اصفهان اظهار کرد: نقشه‌ها بیانگر عبور موج ناپایداری از روی استان است که بر این اساس طی 24 ساعت آینده در برخی از مناطق استان شاهد بارش پراکنده باران و وزش باد نسبتاً شدید خواهیم بود، مناطق غربی و تا حدی هم مناطق شرقی استان شرایط بارشی بهتری را دارند ولی در بقیه مناطق در قالب افزایش ابر و بارش‌های پراکنده خواهد بود.

وی در ادامه افزود: در شهر اصفهان شرایط بسیار ضعیف‌تر و تنها احتمال بارش پراکنده است، پدیده غالب برای روز دوشنبه و سه شنبه افزایش ابر است و در روز دوشنبه در مناطق جنوب از جمله سمیرم، نطنز و اردستان احتمال بارش پراکنده وجود دارد، چهارشنبه رشد ابر بیشتر می‌شود و پنجشنبه سامانه بارشی جدیدی وارد استان می‌شود.

کارشناس مسؤول پیش‌بینی هوای اداره‌کل هواشناسی استان اصفهان با بیان این که طی 24 ساعت آینده دمای هوا 1 تا 3 درجه کاهش می‌یابد، تصریح کرد: دمای هوای شهر اصفهان طی 24 ساعت آینده در گرمترین ساعات به 19 درجه سانتی‌گراد و در خنک‌ترین ساعات به 4 درجه سانتی‌گراد می‌رسد و گرمترین منطقه استان خوروبیابانک با 21 درجه سانتی‌گراد و سردترین منطقه استان بویین‌میاندشت با 4 درجه زیر صفر پیش‌بینی می‌شود.

توصیه‌هایی برای باغداران

غلامرضا خاکیان امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اصفهان به باغداران توصیه کرد: با توجه به مناسبت شرایط جوی و با توجه به ظهور آفت خطرناک مگس میوه مدیترانه‌ای در باغات استان، لازم است جهت کنترل آفت تمام میوه‌های ریخته شده در کف باغ بلافاصله جمع‌آوری و در کیسه‌های پلاستیکی ضخیم دفن کنند.

وی در ادامه متذکر شد: باتوجه به کاهش دما و وقوع بارندگی، باغداران نسبت به برداشت میوه‌های باقیمانده سردرختی و جمع‌اوری و معدوم سازی بادام‌های آلوده به زنبور مغرخوار اقدام کنند.

دبیر هواشناسی کشاورزی استان اصفهان در پایان تصریح کرد: برای مبارزه با مینوزهای درختان سیب، توصیه می‌شود برگ‌های ریخته شده در کف باغ را جمع‌آوری و معدوم کنند و محلول‌پاشی بعد از برداشت پسته با کودهای حاوی کلسیم، روی، ازت و بور در شرایط جوی آرام و بدون بارش انجام شود.

ارسال نظر