سهل آبادی: استارتاپها بیشتر از بازار دلالی سکه و دلار درآمدزا هستند
رییس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: در حالیکه فعالیت در حوزه استارتاپها درآمد بیشتری نسبت دلالی در بازار دلار و سکه دارد، اما به دلیل عدم فرهنگ سازی مردم حاضر به قبول ریسک سرمایه گذاری در کسب و کارهای نوپا نیستند.
رییس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: در حالیکه فعالیت در حوزه استارتاپها درآمد بیشتری نسبت دلالی در بازار دلار و سکه دارد، اما به دلیل عدم فرهنگ سازی مردم حاضر به قبول ریسک سرمایه گذاری در کسب و کارهای نوپا نیستند.
عبدالوهاب سهل آبادی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه اصفهان به عنوان یکی از استان های صنعتی کشور، در این بخش اشباع شده است، اظهار کرد: اصفهان پتانسیل بالایی در بخش گردشگری و آی تی دارد که متاسفانه از آن استفاده نمی شود، از سوی دیگر به جای تخریب برخی کارخانه های قدیمی شهر و تبدیل آن به واحدهای تجاری و مسکونی می توان با تغییر کاربری آن به موزه از این مراکز صنعتی استفاده آموزشی کرد و به سمت صنایع پاک در راستای توسعه اشتغال پاک رفت.
وی با تاکید بر اینکه بخش خصوصی و دولتی باید به سمت صنایع پاک و فناوری های نوین حرکت کند، تصریح کرد: اصفهان بهره مند از جوانان خوش فکر و متخصص در حوزه آی تی است، اما هنوز از این ظرفیت برای توسعه استان استفاده کامل نشده است.
رییس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها نیازمند حمایت هستند، تاکید کرد: امروز این شرکت ها درگیر مسائل بانکی هستند و به دلیل اینکه حمایت مالی مناسبی از سوی دولت و بخش خصوصی از آنها نمی شوند، بعضا به موفقیت نمی رسند.
وی با تاکید بر اینکه استارتاپ ها نیازمند صندوق حمایتی هستند، اظهار کرد: یک فرد به تنهایی نمی تواند طرح یا ایده ای را ارائه و در نهایت قادر به فروش و سرمایه گذاری آن باشد.
سهل آبادی با بیان اینکه برای پیشرفت و موفقیت استارتاپ ها نیازمند ایجاد صندوق حمایتی در این بخش هستیم، تصریح کرد: متاسفانه در ایران به معنای واقعی در حوزه استارتاپ ها و سرمایه گذاری در این بخش در بین مردم فرهنگ سازی نشده و مردم حاضر به قبول ریسک سرمایه گذاری در کسب و کارهای نوپا نیستند، در حالیکه این حوزه حتی بیشتر از دلالی در بازار دلار و سکه می تواند درآمدزا باشد.
وی با بیان اینکه استارتاپ ها نیازمند پشتوانه قانونی و حمایت مادی و معنوی هستند، خاطرنشان کرد: در شرایط اقتصادی و تحریم های امروز آمریکا، می توان با تکیه بر توان نخبگان و ایده های آنها و همچنین تکنولوژی های نوین موفق به دور زدن تحریم ها و گذر از این بحران شد.