خواص انار پخته برای درمان سرماخوردگی

در این مطلب به ارائه خواص انار پخته و فواید مصرف انار می پردازیم، انار از مرغوب ترین میوه های جهان می باشد. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان است.

در این مطلب به ارائه خواص انار پخته و فواید مصرف انار می پردازیم، انار از مرغوب ترین میوه های جهان می باشد. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان است.
انار حاوی ویتامین C، ویتامین B6، کالری، پتاسیم، سدیم، کربوهیدرات، کلسیم، پروتئین، منیزیم و آنتی اکسیدان می باشد. به همین دلیل مصرف میوه انار، رب انار، لواشک انار، آب انار، مربای انار و همچنین انار پخته شده بسیار برای سلامتی انسان مفید می باشد. از این رو برای آشنایی با خواص انار پخته و فواید مصرف میوه انار و همچنین نحوه پختن انار می توانید در ادامه با آرگا همراه شوید.
آشنایی با خواص انار پخته
خوردن انار پخته در درمان سرماخوردگی می تواند، بسیار اثر بخش باشد. نحوه پخت انار به این شکل است، که یک عدد انار سالم را بر روی شعله پخش کن قرار دهید و اجازه دهید با حرارت خیلی کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزد، در طی این مدت چند مرتبه انار را بچرخانید، تا به طور کامل پخته شود. البته دقت کنید تا انار نسوزد. پس از این که انار پخته شد، مدتی صبر کنید تا انار سرد شود، سپس پوست آن را جدا کنید و دانه های انار را به همراه غشای سفید رنگ ما بین دانه های انار نوش جان کنید. برای بهره مندی از خواص درمانی انار پخته بهتر است، آن را بیش از خواب میل نمایید و باید پس آن نیز چیزی میل نکنید. انار پخته همچون آنتی بیوتیک عمل می کند و در صورت حاد بودن سرماخوردگی و داشتن عفونت های شدید به مدت ۳ شب انار پخته شده مصرف نماید.
لازم به ذکر است که این میوه به دلیل داشتن آنتی اکسیدان دارای خاصیت ضد سرطانی است و میزان آنتی اکسیدان موجود در میوه انار ۳ برابر بیشتر از آنتی اکسیدان چای سبز می باشد.
فواید مصرف انار
براساس تحقیقات صورت گرفته انار به دلیل ترکیبات خود دارای فواید درمانی زیادی همچون کاهش کلسترول خون، کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی، درمان آرتروز، پیشگیری از آسیب دیدن سلول ها، جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی، رفع کم خونی، درمان مشکلات گوارشی، درمان بیماری دیابت، حفظ سلامت لثه ها و کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان به ویژه سرطان پستان و پروستات می باشد.

  • جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی
انار به دلیل داشتن آنتی اکسیدان از ایجاد لخته در خون و تجمع کلسترول اضافی در بدن جلوگیری می کند و در صورتی که آب انار به صورت منظم مورد استفاده قرار گیرد، سبب بهبود و افزایش جریان گردش خون بدن می شود. همچنین مصرف آب انار باعث می گردد، که انقباض شریان ها کاهش پیدا کند. بنابراین مصرف این میوه خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
  • درمان آرتروز
یکی دیگر از خواص انار درمان آرتروز می باشد. مصرف انار سبب سفت شدن و استحکام دیواره های شریانی در مفاصل و غضروف می گردد. به همین خاطر در درمان آرتروز و آترواسکلروز مفید می باشد. همچنین مصرف این میوه به مهار آنزیم های که در شکستن بافت های همبند در بدن نقش دارند، کمک می کند.
کاهش خطر ابتلا به سرطان
لانوئید(آنتی اکسیدان) موجود در انار باعث مهار رادیکال های آزاد می گردد و مصرف منظم آب انار برای کاهش خطر ابتلا به سرطان به خصوص سرطان سینه و پروستات مفید است و همچنین با کاهش سطوح psa بدن با سلول های سرطانی مقابله می کند.
  • درمان مشکلات گوارشی
  • استفاده از پوست و برگ انار نیز برای درمان برخی مشکلات گوارشی نظیر اختلالات معده و اسهال موثر می باشد، همچنین آب انار به درمان وبا و اسهال خونی کمک می کند.
رفع کم خونی
انار به دلیل دارا بودن آهن در رفع کم خونی و مشکلات ناشی از آن همچون کاهش شنوایی، خستگی ضعف، سرگیجه اثر بخش می باشد و مصرف آن سبب عمکلرد منظم جریان گردش خون در بدن می شود.
  • حفظ سلامت لثه و دندان ها
از دیگر خواص انار پخته و آب انار، کاهش اثرات پلاک دندان و حفظ سلامت لثه و دندان ها می باشد، چرا که میوه انار دارای خاصیت ضد ویروسی و ضد باکتریای است.
ضمن سپاس از همراهی تان با این مطلب، لازم به ذکر است که برای بهره مند شدن از مزایای مصرف انار و خواص انار پخته بهتر است با یک متخصص تغذیه مشورت نمایید.
منبع : آرگا
ارسال نظر