طرز تهیه هوموس نخود‌ فرنگی

هوموس یک غذای عربی، یونانی است که تقریباً هر روز در بیشتر خانه‌های لبنانی تهیه می‌شود. اما این هوموس از نخودفرنگی تهیه شده و یک پیش غذای خوشمزه است.

برترین ها - ترجمه از الهام مظفری : هوموس یک غذای عربی، یونانی است که تقریباً هر روز در بیشتر خانه‌های لبنانی تهیه می‌شود. اما این هوموس از نخودفرنگی تهیه شده و یک پیش غذای خوشمزه است.
مواد لازم:
آب به مقدار لازم
  • ۲۰۰ گرم نخود فرنگی تازه یا منجمد
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • ۲ قاشق غذاخوری ارده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق غذاخور پودر زیره
  • نصف قاشق غذاخوری فلفل
  • نمک به مقدار لازم
  • ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • نعناع تازه به مقدار لازم (اختیاری)
طرز تهیه:
آب، نخود فرنگی و شکر را در یک قابلمه بجوشانید تا زمانی که نرم شود، حدود ۵ تا ۷ دقیقه.
آب اضافی را با آبکش گرفته و اجازه دهید نخود‌ها سرد شوند.
نخود فرنگی، ارده، یک قاشق روغن زیتون، پودر زیره، فلفل، نمک و آبلیمو را در یک مخلوط کن ریخته و خوب هم بزنید.
هوموس را در ظرف مورد نظرتان ریخته و روی آن یک قاشق روغن زیتون بریزید.
با نعناع تازه تزئین و میل کنید.
در صورت تمایل می توانید برای مشاهده انواع آموزش سایر غذاها کلیک کنید
ارسال نظر