میانگین برداشت هر هکتار زعفران استان پنج کیلو و 700گرم است

گنج‌های پنهان ارغوانی این روز‌ها یکی پس از دیگری از دل طبیعت سر بیرون می‌آورند.

گنج‌های پنهان ارغوانی این روز‌ها یکی پس از دیگری از دل طبیعت سر بیرون می‌آورند.

به گزارش صداوسیما ؛ مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه میانگین برداشت هر هکتار زعفران استان اصفهان پنج کیلو و 700گرم است گفت: این درحالی است که میانگین کشوری سه کیلو و سیصدگرم است.
احمدرضا رییس زاده با اشاره به اینکه این استان رتبه چهارم تولید زعفران را بعد از سه استان خراسان شمالی،جنوبی ورضوی دارد گفت: سالانه از سطح هزار و 200هکتار از مزارع استان بیش از پنج تن زعفران برداشت می شود.
وی با اشاره به زیرکشت رفتن صدهکتار از مزارع شرق اصفهان که بر اثر خشکسالی بی حاصل شده بود افزود: تلاش جهادکشاورزی استان آن است که بیشترمزارع کشاورزی را به زیر کشت زعفران ببرد چرا که به آب بسیار کمی نیاز دارد.


رییس زاده با بیان اینکه در 24شهرستان استان زعفران کشت می شود گفت: شهرستان های نطنز، تیران و کرون، نجف آباد و اردستان عمده تولیدکنندگان زغفران استان هستند.
وی با اشاره به اینکه میزان کاشت زعفران در مقایسه با پارسال حدود 200هکتار افزایش یافته است پیش بینی کرد از مزارع زیر کشت استان بیش از پنج هزار و 700کیلوگرم زعفران برداشت شود.
مدیر امورباغبانی سازمان جهادکشاورزی استان از پرداخت 80میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزانی که زمین های کشاورزی خود را به زیر کشت زعفران می برند خبرداد و گفت: پارسال برای هرهکتار کشت زعفران 400میلیون ریال از طریق سامانه کارا پرداخت شد.
وی با بیان اینکه صادرات فله ای زعفران ایران باعث شده شهد شیرین این طلای سرخ به کام دیگران شودگفت: زعفران کاران اصفهان با ثبت برند، گرفتن سیب سلامت، شناسنامه کردن محصول و تولید محصول ارگانیک با آنالیز بالاتر از حد استاندارد از اقداماتی است که برای گرفتن نبض بازار صادراتی انجام داده اند.

ارسال نظر