میانگین برداشت هر هکتار زعفران استان پنج کیلو و 700گرم است
گنجهای پنهان ارغوانی این روزها یکی پس از دیگری از دل طبیعت سر بیرون میآورند.
گنجهای پنهان ارغوانی این روزها یکی پس از دیگری از دل طبیعت سر بیرون میآورند.
به گزارش صداوسیما ؛ مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه میانگین برداشت هر هکتار زعفران استان اصفهان پنج کیلو و 700گرم است گفت: این درحالی است که میانگین کشوری سه کیلو و سیصدگرم است.
احمدرضا رییس زاده با اشاره به اینکه این استان رتبه چهارم تولید زعفران را بعد از سه استان خراسان شمالی،جنوبی ورضوی دارد گفت: سالانه از سطح هزار و 200هکتار از مزارع استان بیش از پنج تن زعفران برداشت می شود.
وی با اشاره به زیرکشت رفتن صدهکتار از مزارع شرق اصفهان که بر اثر خشکسالی بی حاصل شده بود افزود: تلاش جهادکشاورزی استان آن است که بیشترمزارع کشاورزی را به زیر کشت زعفران ببرد چرا که به آب بسیار کمی نیاز دارد.