طرز تهیه خورش بادام زمینی

اگه علاقه زیادی به غذاهای متفاوت دارید این دستور خورش بادام زمینی رو حتما امتحان کنید مطمئنا از طعمش خوشتون میاد.

وب سایت بدونیم : اگه علاقه زیادی به غذاهای متفاوت دارید این دستور خورش بادام زمینی رو حتما امتحان کنید مطمئنا از طعمش خوشتون میاد.

مواد لازم:
۲ پیمانه پیاز خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  • ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده
  • ۳ پیمانه آب گوجه فرنگی
  • ۱ پیمانه آب
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۱ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
  • ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • ۱ و نیم پیمانه بامیه خرد شده
  • ½ پیمانه کره بادام زمینی
دستور تهیه خورش بادام زمینی
پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.
  1. فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.
  2. درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.
  3. آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.
  4. درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.
  5. سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
  6. کره بادام زمینی را اضافه کنید.
  7. تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.
  8. بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.


ارسال نظر