افزایش 30 درصدی قیمت شیرینی

رئیس اتحادیه گز و شیرینی اصفهان گفت: با وجود افزایش 100 تا 300 درصدی مواد اولیه، قیمت شیرینی شب یلدا در اصفهان تنها 30 درصد نسبت به سال گذشته گران شده است.

رئیس اتحادیه گز و شیرینی اصفهان گفت: با وجود افزایش 100 تا 300 درصدی مواد اولیه، قیمت شیرینی شب یلدا در اصفهان تنها 30 درصد نسبت به سال گذشته گران شده است.
حسن شریفی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت بازار شیرینی در آستانه شب یلدا، اظهار کرد: متأسفانه قیمت مواد اولیه پخت شیرینی نسبت به سال گذشته بین 100 تا 300 درصد گران شده، با این وجود نرخ شیرینی تنها 30 درصد نسبت به پارسال افزایش قیمت یافت.
وی افزود: در حال حاضر قیمت مغز پسته نسبت به سال گذشته از 60 هزار تومان به بیش از 240 هزار تومان افزایش یافته و قیمت روغن، مغز بادام و ... دو برابر شده و حتی جعبه شیرینی نیز نسبت به سال 96 حدود 300 درصد افزایش یافته است.
رئیس اتحادیه گز و شیرینی اصفهان همچنین اضافه کرد: با وجود افزایش 100 درصدی قیمت روغن و تخم‌مرغ و بیش از 100 درصدی مغز بادام، شکلات، قهوه، نسکافه و کاغذ نیز گران شده است، بااین‌وجود واحدهای شیرینی با افزایش 30 درصدی قیمت، گرانی‌ها را جبران کرده‌اند. وی با اشاره به قیمت هر کیلو شیرینی، افزود: قیمت هر کیلو شیرینی بسته به نوع و کیفیت آن متفاوت است و در حال حاضر هر کیلو شیرینی دانمارکی بین 16 تا 18 هزار تومان، شیرینی ‌تَر بین 24 تا 28 هزار تومان، کیک بین 28 تا 30 هزار تومان، و کیک‌های انار و هندوانه شب یلدا 35 هزار تومان است.
شریفی با بیان اینکه واحدهای فروش شیرینی برای شب یلدا آماده هستند، گفت: متأسفانه قدرت خرید مردم از ابتدای امسال تاکنون کاهش بسیاری داشته است.

ارسال نظر