بازسازی ۱۱ هزار میلیاردتومانی پردیس ساحل
مدیرعامل موسسه فرهنگی بهمن سبز با اشاره به بازسازی پردیس سینمایی ساحل گفت: برآورد اولیه برای بازسازی این پردیس سینمایی ۹ میلیارد تومان بوده که با توجه به افزایش هزینههای تجهیزات و افزایش نرخ ارز پردیس ساحل ۱۱ میلیارد تومان هزینه در برداشت.
مدیرعامل موسسه فرهنگی بهمن سبز با اشاره به بازسازی پردیس سینمایی ساحل گفت: برآورد اولیه برای بازسازی این پردیس سینمایی ۹ میلیارد تومان بوده که با توجه به افزایش هزینههای تجهیزات و افزایش نرخ ارز پردیس ساحل ۱۱ میلیارد تومان هزینه در برداشت.
- به گزارش تسنیم ، محمود کاظمی ظهر امروز در نشست خبری افتتاحیه پردیس سینمایی ساحل با بیان اینکه اصحاب رسانه همواره با قلم شیوای خود مشوق ما در امر بازسازی و نوسازی فضاهای سینمایی کشور بودند، اظهار داشت: حوزه هنری از بخشهای مختلفی از جمله معاونت سینمایی تشکیل شده است که معاونت در بخش توزیع، تولید و اکران فیلم و بخش سینماداری فعالیت میکند که مهمترین هدف در این بخش باروزرسانی سینماهای کشور است.
مدیرعامل موسسه فرهنگی بهمن سبز با بیان اینکه به روزرسانی سینماهای نیازمند تجهیزات و سیستمهای نمایش است که در طول سال گذشته هزینههای ما در این زمینه بالا رفته است، گفت: از سال 94 تا کنون 11 هزار صندلی بازسازی و 4500 صندلی به ظرفیت نمایش سینمای ایران اضافه شده است.
وی با بیان اینکه سهم استان اصفهان 3647 صندلی بوده که در حقیقت 2697 صندلی به ظرفیت سینماهای اصفهان اضافه شده است، تصریح کرد: تلاش شده که دورترین و کوچکترین سینماهای استان اصفهان در این مدت بازسازی شود که درخواست مسئولان اصفهانی برای بازسازی سالنهای نمایش فیلم باعث شده اصفهان 32 درصد از سهم بازسازی کشور را به خود اختصاص دهد و از طرف دیگر با همکاری شهرداریها در میمه، علیوجه و خواسگان سالنهای سینمایی بازسازی و تحویل شهرها شده است.
کاظمی با اشاره به بازسازی و احداث سینما در دیگر استانهای کشور گفت: حوزه هنری به عنوان یک نهاد بزرگ دارای سینما چشماندازی فراتر از بازسازی سینما داشته که به زودی احداث پردیس سینمایی در شهر مراغه آغاز میشود و همچنین یک مجموعه سینمایی در سیاهکل و بروجرد نیز بازسازی و به ناوگان سینمایی کشور اضافه شده است.
وی با بیان انیکه از سال 94 تا کنون 22 سینما احداث و 41 سالن سینمایی در کشور بازسازی شده است که این نشان از کار جهادی موسسه بهمن سبز بوده، اظهار داشت: البته هزینه بازسازی و ساخت سینما با توجه به افزایش قیمت خرید تجهیزات و مصالح بالا رفته است و از طرف دیگر تجهیزات نمایش که در انحصار کشورهای خارجی بوده سبب افزایش هزینه در این زمینه شده است.
مدیرعامل موسسه فرهنگی بهمن سبز با اشاره به بازسازی پردیس سینمایی ساحل گفت: برآورد اولیه برای بازسازی این پردیس سینمایی 9 میلیارد تومان بوده که با توجه به افزایش هزینههای تجهیزات و افزایش نرخ ارز پردیس ساحل 11 میلیارد تومان هزینه در برداشت و قرار بود که این سینما در اوایل سال به بهرهبرداری برسد که به دلیل مشکلات در واردات تجهیزات و و تزریق نقدیندگی از سوی شهرداری با تاخیر مواجه شد.
وی با اشاره به ظرفیتهای ایجاد شده در پردیس سینمایی ساحل بیان کرد: این پردیس سینمایی با 9 سالن در ظرفیتهای سالن حافظ 42 صندلی، زندهرود 116 صندلی، نصفجهان 530 صندلی، عالی قاپو 38 صندلی، خواجو 21 صندلی، سالن رنگین کمان 15 صندلی، سالن بهمن 145 صندلی و سالن هشت بهشت با 20 صندلی و کافه سینمای سکانس با 159 صندلی در مجموع 1200 صندلی به اکران فیلمها میپردازد.
کاظمی با بیان اینکه فعلا برای افزایش قیمت بلیط سینما برنامهای نداریم، گفت: در طول سالهای گذشته با رشد مخاطب در سینمای ایران مواجه بودیم به طور مثال بعد از بازسازی سینما بهمن تهران رشد 3.5 برابری و پردیس چهارباغ اصفهان رشد 5 برابری مخاطب را داشتیم که امیدوار هستیم برای سینمای ساحل نیز این رشد استقبال مخاطب نیز اتفاق بیافتد.
وی برنامه آینده موسسه فرهنگی بهمن سبز را بازسازی سینما سپاهان اصفهان عنوان کرد و افزود: بازسازی سالن سینمایی کاشان و علیوجه در اولویت بعدی بهمن سبز است.
مدیرعامل موسسه فرهنگی بهمن سبز درباره وضعیت سینما ایران، اندیشه و همایون اصفهان نیز بیان کرد: بحس سینما ایران توسط واحد حقوقی حوزه هنری در حال پیگیری است اما مسئولان فرهنگی، دولتمردان و کمیسیون فرهنگی مجلس باید بدانند که اگر میخواهیم سینمای پویا داشته باشیم، دست تنها نمیشود قدمی برداشت زیرا هزینههای سینما بالا رفته است و باید مسئولان به کمک سینمای ایران بیایند و نگذارند حتی یک چراغ از سینمای کشور خاموش شود زیرا اگر این اتفاق رخ دهند چرخه اقتصاد، اشتغال و فرهنگ میایستد.
وی با بیان اینکه متاسفانه برخی آمار غلط میدهند که آمار مخاطب سینمای ایران 25 میلیون نفر شده در حالی که مخاطب سینمای ما 2 تا 3 میلیون نفر است، گفت: ما هنوز در حوزه سالنهای نمایش به تعداد استاندارد جهانی که به ازای هر 10 هزار نفر یک سالن است نرسیدیم و اکنون به ازای هر 160 هزار نفر یک سالن سینمایی داریم، از طرف دیگر سینما به فیلم زنده است و سینمای ایران نیازمند خوراکها و تولید فیلم داخلی ارزشمند است.