اورژانس موجود بیمارستان الزهرا پاسخگوی تعداد مراجعه‌کنندگان نیست

معاون پشتیبانی و توسعه مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) گفت: اورژانس موجود بیمارستان الزهرا در حال حاضر پاسخگوی تعداد مراجعه کنندگان نیست.

معاون پشتیبانی و توسعه مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) گفت: اورژانس موجود بیمارستان الزهرا در حال حاضر پاسخگوی تعداد مراجعه کنندگان نیست.

کریم سهرابی در گفت وگو با مهر اظهار داشت: به طور میانگین در هر ماه شاهد پذیرش پنج هزار و ۱۶۰ بیمار در بیمارستان الزهرا به عنوان بزرگترین بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی استان هستیم.

وی بیان داشت: با توجه به حجم بالای مراجعین به این مرکز با کمبود فضای فیزیکی اورژانس، کمبود تخت و برانکارد در اورژانس، کمبود منابع برای پرداخت حقوق نیروی انسانی بیمارستان، محدودیت منابع مالی و مطالبات زیاد بیمارستان از سازمان های بیمه‌گر مواجهیم که ازعمده‌ترین مشکلات پیش روی ما در این بیمارستان است.

معاون پشتیبانی و توسعه مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) در خصوص اجرای طرح تحول سلامت در این بیمارستان، گفت:طرح تحول سلامت با سه رویکرد حفاظت مالی از مردم، ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات سلامت و نیز ارتقای کیفیت خدمات اجرا می شود تا به تدریج با همکاری خدمت گذاران عرصه سلامت شاهد تحقق سیاست های کلی رهبری و ارتقای مورد انتظار در نظام سلامت باشیم.

وی تصریح کرد: افزایش پاسخگویی نظام سلامت، کاهش پرداخت مستقیم از جیب مردم، افزایش زایمان طبیعی، حضور پزشکان متخصص برای بیماران اورژانسی، ارتقای کیفیت هتلینگ در بیمارستان، استاندارد سازی خدمات ویزیت از طریق بهبود وضعیت کلینیکی و تجهیزات کلینیکی، استاندارد سازی زمان ویزیت همکاران پزشک و توجه ویژه به معاینات بالینی، حفاظت مالی از بیماران صعب العلاج، خاص و نیازمند از دیگر اقدامات صورت گرفته در لوای طرح تحول سلامت در بیمارستان است.

ماهانه بیش از ۱۰۰ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه الزهرا بستری میشوند

وی با بیان اینکه بیمارستان الزهرا نیاز به توسعه ۱۲۰ هزار متر مربع شامل پارکینگ، پلی کلینیک، هتل، همراه سرا، پاویون مرکزی دارد، اضافه کرد: نصب سیستم احضار پرستار، ارتقای کیفیت تخت‌های بیماران، ارتقای کیفیت و تنوع غذای بیماران، تعویض کف پوش و پرده‌های اتاق‌های بیماران از جمله اقدامات هتلینگ صورت گرفته در بیمارستان است.

سهرابی ادامه داد: به طور میانگین ماهانه ۷۳ نفر در آی سی یوها و ۶۵ نفر در سی سی یو بیمارستان بستری می‌شوند.

وی اظهار داشت: با توجه به کمبودهای مقطعی بعضی از داروها و محدودیت منابع مالی در تامین تعدادی از اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی با مشکل مواجه هستیم.

معاون پشتیبانی و توسعه مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) با اشاره به اینکه بیمارستان الزهرا دارای ۳۳ درمانگاه و ۴۸ بخش و واحد تخصصی و فوق تخصصی است، گفت: این بیمارستان دارای ۹۳۱ تخت مصوب ، ۷۵۶ تخت فعال، ۳۶ واحد پاراکلینیکی، ۲۶ اتاق عمل فعال و بیش از ۲ هزار و ۳۴۳ پرسنل است.

وی از ۲۰۰ عضو هیئت علمی و دو هزار نفر فراگیر در رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در بیمارستان الزهرا خبر داد و بیان داشت: مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س) با برخورداری از تجهیزات پیشرفته و منحصر به فرد از قبیل MRI ، سی تی اسکن اسپیرال ، سی تی اسکن ۶۴ و ۱۶ اسلایس، ERCP ، آندوسونوگرافی، اکوی مری، هولتر مانیتورینگ، دستگاه مورد نیاز جراحی استریو تاکسی، سنجش تراکم استخوان و بخشهای تخصصی از جمله همودیالیز، پلاسما فرز، کاشت حلزون، پیوند کلیه و غیره به بیماران ارائه خدمت می کند.

پذیرش۵ هزار و ۲۰۰ بیمار در بخش بستری بیمارستان الزهرا در یک ماه

سهرابی ادامه داد: همچنین بیمارستان الزهرا مجهز به بخش های فوق تخصصی از جمله بخشهای داخلی ریه، گوارش، نفرولوژی، روماتولوژی، خون و انکولوژی، بخشهای جراحی از جمله جراحی اطفال، جراحی نوزادان، جراحی فک وصورت، جراحی عروق، جراحی پلاستیک، جراحی زنان و روانپزشکی کودک و نوجوان است.

وی اقدامات فوق تخصصی و تکنیکهای درمانی موجود در بیمارستان را شامل استریو تاکسی، لاپاراسکوپی، آندوسکوپی اطفال، توراکوسکوپیک و مدیاستنوسکوپی، پیوند اعضا، جراحی های پیشرفته مغز واعصاب وستون فقرات معرفی کرد و اظهار داشت: آرتروپلاستی (تعویض مفاصل)، PCNL (شکستن سنگهای کلیوی از طریق پوست)، جراحی تومورهای سینوسی از طریق کرانیوفاشیال، جراحی آندوسکوپی سینوس، جراحی پیوند حلزون گوش ، فوتو دینامیک و پوآتراپی در درمان بیماریهای پوستی، و جراحی شکاف کام از دیگر بخش های بیمارستان الزهرا است.

معاون پشتیبانی و توسعه مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) گفت: ماهیانه در حال ارائه خدمات به بیش از پنج هزار و ۲۰۰ بیمار بستری (اورژانس و الکتیو) و ۶ هزار و ۵۰۰ بیمار مراجعه کننده به درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی، پنج هزار و ۵۰۰ بیمار مراجعه کننده به درمانگاه شبانه روزی هستیم.

ارسال نظر