۲۷ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد دهکده گردشگری نیاز است
مدیر عامل شرکت توسعه عمران گلپایگان گفت: ایجاد منطقه گردشگری در محور سد کوچری نیازمند ۲۷ میلیارد تومان سرمایهگذاری است که بخش خصوصی میتواند در زمینی که در اختیار شرکت توسعه عمران است سرمایه خودش را بیاورد و از این فرصت ایجاد شده بهره ببرد.
مدیر عامل شرکت توسعه عمران گلپایگان گفت: ایجاد منطقه گردشگری در محور سد کوچری نیازمند ۲۷ میلیارد تومان سرمایهگذاری است که بخش خصوصی میتواند در زمینی که در اختیار شرکت توسعه عمران است سرمایه خودش را بیاورد و از این فرصت ایجاد شده بهره ببرد.
مجتبی صفایی در گفتوگو با ایمنا ، با اشاره به ایجاد دهکده گردشگری در منطقه کوچری اظهار کرد: شرکت توسعه و تعاون گلپایگان بر اساس مصوبه سال ۸۹ مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و فعالیت خود را آغاز کرد.
وی گفت: بر اساس ماده یک قانون تأسیس، به منظور تسریع در رشد و توسعه شهرستانها، هدایت منابع مردمی به بخشهای تولیدی و بسترسازی برای ورود بخشهای تعاونی و خصوصی به فعالیتهای اقتصادی و انجام طرحهایی که به دلیل افزونهزا بودن امکان واگذاری آنها به بخش خصوصی وجود ندارد، شرکتهایی با عنوان شرکت توسعه و تعاون عمران شهرستانی که تابع قانون بخش تعاونی اقتصاد و اصلاح موادی از قانون برنامه چهارم توسعه اجتماعی و فرهنگی و در اصل اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی است، تأسیس میشود.
مدیر عامل شرکت توسعه عمران گلپایگان تصریح کرد: در نظر گرفتن قابلیت اقتصادی برای توسعه و رشد شهرستان شرط تشکیل شرکت توسعه تعاون است.
وی با اشاره به اینکه تنها یک شرکت در هر شهرستان میتواند تشکیل شود، افزود: در سطح کشور ۶۹ شرکت توسعه و تعاون با ۸۵ هزار نفر سهامدار وجود دارد.
صفایی ادامه داد: سال گذشته براساس شاخصهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه فعالیت سهامداران و سرمایه شرکت و... گلپایگان رتبه دوم را در سطح کشور اخذ کرد.
وی با بیان اینکه گلپایگان با وجود دو سد و یک رودخانه جاری فرصت مناسبی برای ایجاد منطقه گردشگری است، گفت: این شرکت مجوز تأسیس در بالای سد کوچری را دریافت کرده همچنین پاسخ استعلام هشت ارگان از ۱۲ ارگان را نیز گرفته و استعلام محیط زیست منوط به پاسخ استعلام ارگانهای منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و مسکن و شهرسازی است.
مدیر عامل شرکت توسعه عمران گلپایگان با بیان اینکه به سر انجام رسیدن این شرکت یکی از مطالبات مردم است، تصریح کرد: موضوع اصلی از لحاظ علمی محیط زیست آب شرب است و برای اینکه این مجموعه گردشگری آب شرب را آلوده نکند، مطالعات بسیار دقیق و با مشاورههای ویژه روی پروژه انجام شده است.
وی گفت: از فرصت به دست آمده باید استفاده کنیم تا پروژه گردشگری ایجاد و رونق یابد. با توجه به این که سرمایه شرکت متعلق به مردم است و در صورت راکد ماندن از ارزش مال مردم کاسته میشد و از طرفی انتظار سرعت در اخذ مجوز به دلیل ملی بودن پروژه سد را نداشتیم. بر اساس اساسنامه شرکت، یک جایگاه سوخت برای شرکت از طریق کاملا قانونی و مزایده خریداری کردیم.
صفایی افزود: شرکت پخش و پالایش ملی رتبه این جایگاه را ممتاز اعلام کرده است چرا که تمامی استانداردهای شرکت ملی پخش رعایت شده است.
وی ادامه داد: زمینی در محور کوچری به وسعت ۲۴ هزار و ۵۳۳ متر مربع با هدف ایجاد منطقه گردشکری خریداری شد و در بهمن ماه سال گذشته با تغییر کاربری این زمین موافقت شد، سپس با پرداخت عوارض زمین، تغییر کاربری در تیرماه امسال مجوز گرفت.
مدیر عامل شرکت توسعه عمران گلپایگان گفت: این زمین با سطح زیربنای هفت هزار و ۵۰۰ متر مربع زیر بنا دارای شهربازی، تالارها، رستورانها، باغ رستوران و مجموعههای اقامتی است و این آمادگی وجود دارد که بخش خصوصی با آوردن سرمایه از این فرصت ایجاد شده بهره ببرد. این پروژه نیاز به ۲۷ میلیارد تومان سرمایه گذاری دارد.
وی اظهار کرد: ارزش هر سهم این پروژه در سال ۹۴ مبلغ ۱۵۰ هزار تومان، سال ۹۵ مبلغ ۱۶۲ هزار تومان، سال ۹۶ مبلغ ۲۰۰ هزار تومان و سال جاری ۳۷۰ هزار تومان توسط کارشناسان دادگستری تعیین شده است و کسی هیچ گونه دخل و تصرفی روی آن نداشته است.
صفایی با اشاره به دستاوردهای شرکت توسعه تعاون گفت: ۸۶ ساعت حقابه از سد قدیم گلپایگان با روند کاملا قانونی به نام شرکت ثبت شده است، البته این حق آبه را از زمینهایی که تغییر کاربری داده شده است یا جاده از آن عبور کرده، گرفتهایم.
وی با اشاره به تأسیس دو شرکت اقماری خدماتی و اقماری عمرانی افزود: شرکت خدماتی اقماری از اداره کل تعاون استان تایید صلاحیت شده است و شرکت عمرانی اقماری موفق به دریافت مجوز از سازمان مدیریت و برنامه ریزی در رستههای ساختمان شده که هم به شرکت و هم پروژههای دیگر خدمات میدهد.
مدیر عامل شرکت توسعه عمران گلپایگان با بیان اینکه قایق موتوری آب را آلوده میکند، اظهار کرد: ورزشهای آبی روی دریاچههای آب شرب ممنوع است و با روش علمی هیچ آبی وارد سد کوچری نمیشود.
وی با بیان اینکه کل سرمایه سال ۹۴ به میزان ۳۵ میلیارد و ۳۶۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال بوده است، افزود: سرمایه کنونی شرکت ۸۵ میلیارد و ۳۳ میلیون و ۶۸۲ هزار ریال است. با توجه به این که ظرفیت برای سرمایه گذاری ایجاد شده، با اولویت مردم شهرستان سرمایهگذاران قبلی و بعدی و بخش خصوصی و با ارزش هر سهم ۳۷۰ هزار تومان در هفتههای آینده برای پذیره نویسی فراخوان داده میشود و هر فرد میتواند ۱۱۸ سهم از سهام شرکت را به اضافه نیم درصد سرمایه شرکت را خریداری کند.