درست کردن سبزه عید با هسته پرتقال و لیمو
با شروع سال جدید و عید نوروز درست کردن سبزه هفت سین خالی از لطف نیست. درست کردن سبزه عید با هسته پرتقال و لیمو نیز میتواند جالب باشد.
با شروع سال جدید و عید نوروز درست کردن سبزه هفت سین خالی از لطف نیست. درست کردن سبزه عید با هسته پرتقال و لیمو نیز میتواند جالب باشد.
درخت پرتقال دو نوع زینتی و معمولی دارد و شما برای سبز کردن هسته آن نیاز به تجهیزات ویژه ای ندارید. در این مقاله طرز سبز کردن و درست کردن سبزه عید با هسته پرتقال و لیمو را به شما آموزش میدهیم.
1. جداکردن هسته ها از پرتقال
- سعی کنید که یک پرتقال هستهدار را برای این کار انتخاب کنید. بعضی از پرتقالها از جمله پرتقال ناول هستههای کمی دارند. توجه داشته باشید که از هستههای لکه دار استفاده نکنید و اجازه ندهید که هستهها در طول فرآیند خشک شوند.
2. تمیز کردن هسته ها - با انگشتانتان کاملا هستهها را زیر آب بشوئید.
- سعی کنید که هیچ پالپی در میان هستهها باقی نماند و مراقب باشید که هستهها آسیب نبینند.
3. خیساندن هسته ها در لیوان آب به مدت یک شب
- نیازی نیست که روی لیوان را بپوشانید.
- توجه کنید که باید هستهها را در آب ولرم بگذارید.
4. قراردادن هسته ها در یک حوله کاغذی مرطوب
توجه: هسته ها می بایست کاملا به واسطه حوله مرطوب محصور شوند
- برای درست کردن سبزه عید با هسته پرتقال و لیمو شما باید همواره سعی کنید که هستهها را مرطوب نگه دارید. در صورتی که هستهها خشک شوند دیگر جوانه نخواهند زد.
5. قرار دادن هسته ها درون یک پاکت پلاستیکی
- کیسه پلاستیکی باعث میشود که رطوبت هستهها حفظ شود. البته اجازه تبادل هوا را هم بدهید. با این کار شما اساسا یک گلخانه کوچک را برای هستههای خود به وجود آوردهاید و این هم یکی دیگر از مراحل درست کردن سبزه عید با هسته پرتقال و لیمو است.
6. نگهداری هسته های پرتقال در محلی گرم
- هستههای پرتقال یا لیمو در دمایی معادل 70 تا 75 درجه فارنهایت ( 21 تا 24 درجه سانتیگراد) جوانه میزنند.
- لبهی پنجرهای که آفتاب به خوبی از آن به داخل میتابد میتواند مکان ایدهآلی برای نگهداری از هستهها باشد. البته اگر به گلخانه دسترسی دارید؛ گلخانه نیز مکان بسیار خوبی است.
7. مرطوب کردن پی در پی حوله کاغذی
- بطور منظم هستهها را بررسی کنید و اگر رطوبتشان را از دست داده بودند آنها را دوباره مرطوب کنید. برای درست کردن سبزه عید لازم است که هستهها همیشه مرطوب و گرم بمانند.
8. انتظار به مدت 2 هفته
- هستههای پرتقال و یا لیمو برای جوانه زدن به دو هفته زمان نیاز دارند.
9. انتقال هستهها به داخل ظرف تزئینی
- حال هستهها را به داخل ظرف مورد نظرتان انتقال دهید و روزی یکبار آنها را مرطوب کنید تا از خشک و پلاسیده شدن آنها جلوگیری بعمل آید.