برخورد هواپیمای سقوط کرده با خانههای مسکونی
مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز گفت: فعلا اطلاعاتی از تعداد سرنشینان هواپیمای باری (بوئینگ 707) نداریم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز گفت: فعلا اطلاعاتی از تعداد سرنشینان هواپیمای باری (بوئینگ 707) نداریم.
ناصر چرخساز در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: دقایقی پیش یک فروند هواپیمای باری (بوئینگ 707) در پایگاه فتح سقوط کرده است.
وی ادامه داد: برای امداد رسانی به مصدومان این حادثه هشت تیم عملیاتی به منطقه اعزام شده است. مبداء این هواپیما فرودگاه پیام بوده و به دلایلی که هنوز مشخص نیست در پادگان فتح سپاه سقوط کرده است.
وی توضیح داد: هنوز اطلاعات دقیقی از تعداد سرنشینان آن وجود ندارد.
این مسئول توضیح داد: متاسفانه این هواپیما برخوردی با خانههای مسکونی داشته و دچار حریق شده است. در حال حاضر عملیات اطفاء حریق و عملیات جستجوی مصدومان احتمالی در حال انجام است.
فرماندار فردیس نیز گفته، هواپیمایی که امروز صبح در زیبادشت سقوط کرد متعلق به قرقیرستان بوده است.
ابوالفضل اینانلو در گفتوگو با خبرنگار ایسنا افزود: هواپیمایی که صبح امروز در زیبادشت و در حوزه شهرستان فردیس سقوط کرد متعلق به کشور قرقیزستان بوده که به سمت فرودگاه پیام در حال پرواز بوده و در شهرک مسکونی زیبادشت سقوط کرده است.
این هواپیمای باری شامل 10 مسافر بوده که دچار سانحه شده و سقوط کرده است. تیم فنی به محل حادثه اعزام شده است. با بررسی تیم فنی بزودی جزییات بیشتری از حادثه منتشر میشود
به گزارش ایسنا، بوئینگ ۷۰۷ یک هواپیمای جت تجاری باریکپیکر دوربرد با اندازهٔ متوسط است که دارای چهار موتور جت است و توسط شرکت بوئینگ طراحی و ساخته شده است.
از این هواپیما در فاصلهٔ بین سالهای ۱۹۵۸ تا ۱۹۷۹ به تعداد ۱۰۱۰ فروند ساخته و تحویل شده است. این پرنده در نزد عموم به صورت هفت صفر هفت (به انگلیسی: Seven oh Seven) تلفظ میشده است. این هواپیما در میان گونههای مختلف خود بین ۱۴۰ تا ۲۱۹ مسافر ظرفیت داشته و بُرد آن بین ۴۶۳۰ تا ۱۰۶۵۰ کیلومتر است.
۷۰۷ لقب اولین هواپیمای جت ساخت بوئینگ را دارد و بالهای آن متمایل و مجهز به غلاف موتور طراحی شدهاست. ۷۰۷ اولین هواپیمای مسافربری جت طراحی شده نبود اما اولین نمونهای بود که به موفقیت تجاری دست یافت. تسلط کامل بر حمل و نقل هوائی مسافری در دههٔ ۶۰ میلادی و همچنین حضور مستمر در دههٔ ۷۰ به بوئینگ ۷۰۷ اعتبار پیشتاز بودن در عصر جت را بخشید.
این هواپیما بوئینگ را به عنوان یکی از بزرگترین سازندگان هواپیمای مسافربری در دنیا مطرح کرد و منجر به تولید مجموعهٔ جتهای تجاری با اسم 7X7 شد. هواپیماهای ۷۲۰، ۷۲۷، ۷۳۷ و ۷۵۷ که بعدها ساخته شدند عناصر طراحی مشترک زیادی در بدنه با بوئینگ ۷۰۷ دارند.
۷۰۷ برای پروازهای داخلی، بین قارهای و بین اقیانوسی و همچنین حمل بار و کاربردهای نظامی مورد استفاده قرار گرفتهاست. یک گونهٔ قابل تبدیل مسافری-باری با نام 707-320C نیز در سال ۱۹۶۳ وارد خدمت شده و گونههای مسافری نیز به نموهٔ باری تبدیل شدهاند.