کسب لوح زرین توسط فولاد مبارکه
فولاد مبارکه در جشنواره ملی نوآوری محصول برتر ایرانی موفق به کسب لوح زرین شد.
فولاد مبارکه در جشنواره ملی نوآوری محصول برتر ایرانی موفق به کسب لوح زرین شد.
به گزارش فارس، در جشنواره ملی نوآوری محصول برتر ایرانی که با هدف معرفی شرکتهای نوآور در روز 27 دیماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد،غلامرضا طاهری پس از کسب لوح زرین نوآوری محصول برتر ایرانی «کلاف گالوانیزه» اظهار کرد: استحکام بالا و مقاومت در برابر خوردگیهای اتمسفری ویژگی محصول جدید فولاد مبارکه است.
مدیر برنامهریزی و تحقیقات بازاریابی شرکت فولاد مبارکه افزود: با تولید این محصول در داخل کشور، از خروج بیش از 80 میلیون دلار ارز از کشور در طول سال جلوگیری میشود.
وی خاطرنشان کرد: محصول جدید شرکت فولاد مبارکه جزو محصولات پوششدار گالوانیزه با مشخصهٔ S350GD است که دو ویژگی استحکام بالا و مقاومت در برابر خوردگیهای اتمسفری ازجمله خصوصیات متمایزکنندهٔ این محصول است.
طاهری با اشاره به اینکه این محصول در گذشته از خارج از کشور وارد میشده است ادامه داد: در فرایند طراحی فولاد، غالباً محصولات تجاری مدنظر قرار میگیرد. در خصوص این کالا تلاش فولاد مبارکه بر آن بود که این دو ویژگی در تولید این محصول لحاظ شود تا اینکه خوشبختانه توانستیم این محصول را به بازار عرضه کنیم.
مدیر برنامهریزی و تحقیقات بازاریابی شرکت فولاد مبارکه اذعان کرد: نکتهٔ کلیدی تولید این محصول این بود که در فرایند تولید آن از کل زنجیرهٔ بازار استفاده شود؛ بهگونهای که بخشهایی از این محصول همچون کلاف خام در فولاد مبارکه تأمین شد و در شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری که در حوزهٔ تخصصی صنعت خودرو فعالیت میکند، ادامهٔ این سیکل فناورانه پیگیری و عملیاتی شد و در نهایت این محصول به صنایع خودروسازی کشور معرفی شد.
وی با اشاره به اینکه این محصول در صنایع خودروسازی و در سازههای مرتبط با ماشینهای سنگین اتوبوس و کامیون استفاده میشود خاطرنشان کرد: طبق برآوردهای صورت گرفته، سالانه 150 هزار تن از این محصول وارد کشور میشد که هماکنون امکان تولید همین میزان در کشور به وجود آمده است؛ این در حالی است که رویکرد فولاد مبارکه تولید این محصول برای مصرف داخل کشور است.
طاهری از جلوگیری از خروج 80 میلیون دلار ارز از کشور ناشی از تولید و بومیسازی فولاد گالوانیزه پوششدار و تولید محصولات خاص فولادی پوششدار بهصورت رنگی در آیندهٔ نزدیک در فولاد مبارکه خبر داد و تصریح کرد: به لحاظ کیفی فولاد پوششدار گالوانیزه قابلرقابت با انواع مشابه وارداتی است؛ بهگونهای که بهخوبی میتوان آن را به بازارهای جهانی نیز صادر کرد.
ارادهٔ فولاد مبارکه ساخت کارخانههای جدید فولاد با دانش فنی داخلی است
شهرام عباسی نیز در این جشنواره پس از کسب لوح زرین سیستم کنترل فرایند دیسکهای گندلهسازی گفت: اراده و چشمانداز فولاد مبارکه توسعهٔ فنّاوری صنعت فولاد و ساخت کارخانههای جدید فولادسازی با بهرهگیری از دانش فنی داخلی است.
مدیر تحقیق و توسعهٔ شرکت فولاد مبارکه با اشاره به اینکه بخش تحقیق و توسعه شرکت فولاد مبارکه از ابتدای تأسیس تاکنون بر روی تحقیق و نوآوری کار کرده و در داخل و خارج از سازمان، ساختارهای حمایتی برای انجام پروژههای تحقیقاتی ایجاد نموده است تصریح کرد: در چند سال گذشته، بازنگریهایی در بخش تحقیق و توسعه صورت گرفته و طی آن سعی شده است اکوسیستم نوآوری فولاد مبارکه ایجاد شود. در این راستا ساختارهایی مثل پژوهشکدهٔ فولاد با مشارکت دانشگاه صنعتی اصفهان، شرکت فولاد مبارکه و شرکت فولاد هرمزگان ایجاد شد.
وی موفقیت فولاد مبارکه در ارزیابیها و دریافت جوایز مختلف را ازجمله دستاوردهای این شرکت برشمرد و گفت: دریافت جایزهٔ مدیریت فناوری و نوآوری و جایزهٔ محصول برتر نوآورانهٔ ایرانی ازجمله این موفقیتها بوده و تقدیر از دو محصول برتر فولاد مبارکه بهعنوان محصولات نوآورانه برتر کشوری در جشنوارهٔ ملی نوآوری محصول برتر ایرانی از دیگر افتخارات این شرکت است.
عباسی گفت: فولاد مبارکه علاوه بر اینکه در مسیر نوآوری و توسعهٔ محصولات خود حرکت میکند، با چشمانداز جدیدی که برای خود تعریف کرده، گامهای بلندی برمیدارد تا بتواند فنّاوری صنعت فولاد را توسعه دهد و دانش فنی ساخت کارخانههای جدید فولادسازی را در اختیار گیرد.
عباسی ضمن توصیف خصوصیات این محصول بیان داشت: این محصول یک تولید بینظیر نوآورانه است که علاوه بر افزایش تولید در واحد گندلهسازی، هزینههای ناشی از تولید محصول نامرتبط را کاهش میدهد و باعث افزایش بهرهوری نیروی انسانی میشود.