گوشت هایی به نام مردم و به کام رستوران ها/ داغی قیمت ها دست ها را می سوزاند
نایب رییس اتحادیه گوشت قرمز گفت: توزیع گوشت منجمد درست انجام نمی شود و مقدار زیادی از گوشت های منجمد از آشپزخانه رستوران ها سر در می آورد؛ گاهی چند نفر از افراد یک خانواده یا کارگران یک رستوران با تجمع در صف، هر نفر دو یا سه کیلو گوشت به قیمت کم می خرند و به رستوران ها می فروشند.
نایب رییس اتحادیه گوشت قرمز گفت: توزیع گوشت منجمد درست انجام نمی شود و مقدار زیادی از گوشت های منجمد از آشپزخانه رستوران ها سر در می آورد؛ گاهی چند نفر از افراد یک خانواده یا کارگران یک رستوران با تجمع در صف، هر نفر دو یا سه کیلو گوشت به قیمت کم می خرند و به رستوران ها می فروشند.
عبدالرضا آقاجانی در گفت و گو با صاحب نیوز با بیان اینکه توزیع گوشت در اصفهان کم است، اظهار کرد:برای کنترل قیمت، باید گوشت به بازار تزریق شود تا اگر قیمت پایین نیاید حداقل افزایش هم نداشته باشد.
نایب رییس اتحادیه گوشت قرمر تصریح کرد: 60 درصد از گوشت اصفهان از استان های دیگر تامین می شود اما دام پزشکی استان های دیگر همکاری نمی کنند، از خرم اباد و مراغه دام خریدیم ولی اجازه ورود به اصفهان نمی دهند این در حالی است که به استان های قم و تهران، راحت دام حمل می شود.
وی بااشاره به مشکلات توزیع گوشت قرمز در اصفهان، افزود: توزیع گوشت منجمد درست انجام نمی شود و مقدار زیادی از گوشت های منجمد از اشپز خانه رستوران ها سر در می اورد؛ در ساعت مشخصی یک فروشگاه گوشت توزیع می کند؛ گاهی چند نفر از افراد یک خانواده و در مواردی هم کارگران یک رستوران با تجمع در صف، هر نفر دو یا سه کیلو گوشت به قیمت کم می خرد و گوشت ها به رستوران ها فروخته یا برده می شود و این گوشت کمتر به دست مصرف کننده واقعی می رسد.
آقاجانی در ادامه گفت: گوشت منجمد باید در قصابی هر محل برای مردم همان محل توزیع شود و هر مشتری در واقع یک بازرس است.
نایب رییس اتحادیه گوشت قرمر عنوان کرد : قاچاق دام در همه جا وجود دارد؛ عده ای در کشتارگاه و گروهی هم دام های مولد را قاچاق می کنند و باید جلو آن را بگیرند.
وی افزود: تعیین قیمت گوشت در دست ارگان، یا نهادی نیست و خود فروشنده بر اساس عرضه و تقاضا قیمت تعیین می کند و با تزریق گوشت به بازار، می توان قیمت ان را کنترل کرد.