۸۰۰ تن گوشت قرمز در راه اصفهان/ خارج شدن دام از استان یکی از علت‌های اصلی افزایش قیمت‌ها

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان گفت: محموله‌های گوشتی خریداری‌شده و ۸۰۰ تن برای اصفهان سمیه مشخص‌شده است اما تاکنون به اصفهان نرسیده است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان گفت: محموله‌های گوشتی خریداری‌شده و ۸۰۰ تن برای اصفهان سمیه مشخص‌شده است اما تاکنون به اصفهان نرسیده است.
عبدالرضا آقاجانی در گفت‌وگو با صاحب نیوز بابیان اینکه بازار گوشت قرمز یک‌هفته‌ای تغییر خاصی نداشته و قیمت آن ثابت مانده است، اظهار کرد: محموله‌های گوشتی برای تنظیمی بازار وارد استان شده است که بر بازار تأثیرگذار بود.
رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان گفت: این اقدام مناسب اما جوابگو و تأمین‌کننده استان نبوده است؛ این محموله‌های گوشتی باعث نگه‌داشتن افزایش قیمت‌ها شده است.
وی افزود: این‌گونه که ما هم شنیده‌ایم محموله‌های گوشتی خریداری‌شده و 800 تن برای اصفهان سمیه مشخص‌شده اما تاکنون به اصفهان نرسیده است.
آقاجانی بابیان اینکه علت افزایش قیمت گوشت چندین عامل بود که طبق گفته مسئولان دولتی بخشی از این عامل‌ها رفع شده است، تصریح کرد: خارج شدن دام از اصفهان یکی از دلایل اصلی افزایش قیمت‌ها بود که جلوی آن گرفته‌شده است.

ارسال نظر