«بچه مهندس» تصویر واقعی زندگی بچههای بیسرپرست است
بازیگر سریال «بچه مهندس» گفت: متن بچه مهندس زیبا و روان است و وارد مسائل روزمره اجتماعی ما نمیشود و بیشتر درگیر عمق اجتماع ما و بچههای بیسرپرست و بد سرپرست است.
بازیگر سریال «بچه مهندس» گفت: متن بچه مهندس زیبا و روان است و وارد مسائل روزمره اجتماعی ما نمیشود و بیشتر درگیر عمق اجتماع ما و بچههای بیسرپرست و بد سرپرست است.
سلمان فرخنده بازیگر سریال «بچه مهندس» در گفتوگو با فارس، با اشاره به نقش خود در این سریال گفت: نقش هادی همت در این سریال یکی از متفاوتترین نقشهای مثبتی است که بازی کردم. همانطور که کلیت قصه بچه مهندس قابلیت ادامه دار شدن را دارد، فکر میکنم قصه زندگی هادی همت به لحاظ داستانی پتانسیل ادامه دار شدن را دارد. مخصوصا بخشهایی از داستان که جواد برای هادی همت درد و دل میکرد میتواند در فصل سه هم ادامه داشته باشد.
این بازیگر درباره سختیهایی که تولید یک سریال در طولانی مدت دارد نیز گفت: ما حدود یکسال مشغول ضبط بچه مهندس بودیم و من بلافاصله بعد از مینو ایفای نقشم در بچه مهندس آغاز شد. به نظرم برای یک بازیگر خیلی سخت است که بخواهد در دو کار پشت سر هم بازی کند. چراکه هم جدا شدن از قالب نقش و هم ماندن در آن قالب بسیار سخت است، اما با تمامی این شرایط همکاری با گروهی که این سریال را ساختند و از همه مهمتر قصه و بکر بودن سوژهای که در بچه مهندس دنبال میشود، را خیلی دوست داشتم.
بازیگر سریال «مینو» در ادامه با اشاره به همزمانی پخش این دو سریال گفت: پخش فصل دو «بچه مهندس» با قسمتهای پایانی «مینو» همزمان شد. البته من این شانس را داشتم که هادی همت در فصل اول «بچه مهندس» دیده شد و در ذهن مردم مانده بود و بعد «مینو» پخش شد و به همین خاطر زیاد مورد نقد مردم قرار نگرفتم که چرا همزمان در دو سریال دو نقش مثبت و منفی ایفا کردی؟ همان اوایل پخش، مردم از مینو به شدت استقبال کردند و برای من جذاب بود، اما نقش عماد را دوست نداشتند ولی بارها به من گفتند که ای کاش نقش جوانیهای هادی همت را بیشتر میدیدیم.
وی درباره تفاوت بین دو نقشی که در سریال «مینو» و «بچه مهندس» بازی کرده بود، گفت: این دو نقش از زمین تا آسمان با هم تفاوت داشت و یادم است اوایل پخش مینو بسیاری از مخاطبین به من میگفتند ما با دیدن تو در قسمتهای اول «مینو» فکر میکردیم شخصیت مثبتی را بازی میکنی که در ادامه اینطور نشد. اینکه دو سریال به طور همزمان از یک بازیگر پخش شود خوب است اما برای مخاطب خوب نیست. قیاس بین این دو نقش دشوار است.
فرخنده با اشاره به شباهت گریم در این دو سریال نیز ادامه داد: نگران بودم که پخش این دو سریال همزمان شده است و در باور مخاطب تاثیر میگذارد. از طرفی هم گریم این دو نقش فرق آنچنانی با هم نداشت و همین موضوع مرا نگرانتر کرد. همیشه و در ایفای هر نقشی معتقدم بازیگر باید از درون تغییر کند و تغییر بیرونی فایدهای ندارد. همانطور که در کل دنیا بازیگران سرشناس خارجی در فیلمهای معروف به همین صورت عمل میکنند.
وی با اشاره به شخصیتی که در این سریال بازی کرده بود، نیز بیان داشت: شخصیت هادی همت جذابیت های ویژه ای داشت یکی از آنها گذشته ای بود که مخاطب نمی دانست و در فصل دو نویسنده های عزیز تاین گذشته را نوشتند. آنهم این بود که هادی قبل از اینکه مربی باشد فردی خلافکار بود و بعد از عاشق شدنش سعی کرده بود به زندگی انسانس خود برگشته بود و همین باعث جذابیت پنهان نقش شده بود. همچنین مردم در مواجهه با من از دوست داشتن هادی و منفور بودن عماد میگفتند.
بازیگر سریال «مینو» ادامه داد: معمولا برای بازیگرها پیدا کردن اتفاقاتی که در گذشته برای نقششان افتاده از درجه اهمیت بالایی برخوردار است و همین تغییر شخصیت هادی در این سریال و با گذر زمان بسیار جالب بود.فارغ از اینکه در این سریال نقش مربی پرورشگاه را داشتم این همدلی و همراهی جواد نیز برایم لذت بخش بود.
این بازیگر درباره قصه این سریال که به قلم حسن وارسته نوشته شده است نیز گفت: متن بچه مهندس زیبا و روان است و وارد مسائل روزمره اجتماعی ما نمیشود و بیشتر درگیر عمق اجتماع ما و بچههای بیسرپرست و بد سرپرست است. سالها است که تلویزیون به این سبک سریالها و بچههای پرورشگاهی آنهم به این شکل جامع از کودکی تا جوانی نپرداخته بود. حتی این سریال ذهنیت برخی افراد را درباره آودرن بچه از پرورشگاه تغییر داده است.
این بازیگر و کارگردان درباره تولید آثار نمایشی و در نظر گرفتن مخاطب نیز گفت: ما مخاطبین بسیار آگاهی داریم، اما خودمان مقصریم که با تولید آثار نازل ذائقه مخاطب را پایین آوردیم و همیشه در کارها سعی کردیم اولین تغییر را در گریم بازیگر داشته باشیم، اما نمیدانیم که پوزیشن صدا، صورت، بیان، بدن و نوع نگاه بازیگر از همه اینها مهمتر است.